Cn2121 İyi akşamlar kızlar bebeğime gece 24.00 ‘te yada 1 de mama veriyorum sabah 6 ya kadar da yani o uyanana kadar da artık kalkıp mama vermiyorum 6 saat çok uzun mu oluyor diye düşünüyorum 🤔 siz nasıl yapıyorsunuz geceleri
AnneBali_ Cn2121 Biz 6.ay 16 gunluguz saat 12 de veriyorum 3.te yine veriyorum zaten kendisi mizmizlaniyor
Canevlatlarim95 Cn2121 bebeğin büyük cnm aciktiginda zaten kalkar bende bebeğime saat 23te mama veriyorum 4de kadar uyanmiyo dörtte veriyom uyuyo tekrar sabaha doğru 7de kalkıp içip uyoyo
Ceozip Cn2121 acıksa uyanır zaten. O yüzden dert etmeyin. Ki bırakın Alışsın ileride çok rahat edersınız. Kızım 8 ay 20 günlük. 3-4 saate mutlaka acıkır. Bir de ben sütümü sağarak veriyorum. Biraz perişan olduğum geceler oluyor…
Cn2121 Yaaa benim oğlan sabah 6 ya kadar uyuyor bende 3 te bir daha vereyim o zaman teşekkürler kızlar☺️
Cn2121 Ceozip ya bende öyle dedim kilosuda iyi olunca gerek yok kaldırmama dedim ama vicdan yaptım sonrasında bebişi aç mı bırakıyorum diye
Balkupum2505 Cn2121 kilosu iyi ise 6 8 saate ac kalabilir uyanmadigi sürece uyandirma dedi doktor bize
Cn2121 Balkupum2505 kilosu iyi şükür ben doktora gidemiyorum koronadan dolayı o yüzden soramadım tamam çoğunluk alışsın demiş vicdan yapmim o zaman☺️ Teşekkürler 🙏
Surv18 Canım gayet normal.uyuyan çocuğu uyandırma.uyurken büyüme hormonuda salgılanıyor.acıkınca kalkacaktır
Balkupum2505 Cn2121 ben gecede en az 3 kez besliyodum doktor rahat birak cocugu uykuyada ihtiyaci var dedi 😀 acıkırsa o uyanır kilosuda iyi masallah hic ac kalacak diye dert etme dedi uyanmadigi sürece vermeyin bencede haklihmis doktor 😊
meliike00 Cn2121 uyanmıyorsa uyandırmaya gerek yok zaten 2-3. aydan sonra kendi kalktıkca beslemek gerek uykuda mama kadar onemli sonucta bölmeyin keske benimkide uyanmasa 😢
Cn2121 meliike00 gecenin duası olsun buda o zaman inşallah bu gece bebiş uyanmazda huzurlu bir şekilde uyursunuz ikinizde amin 🙏❣️
meliike00 Cn2121 ayy çok teşekkür ederim inşallah 7 aydır bir gece keaintisiz 3 saat uyumadık biz size de maşallah ❤
Bilgeminik Şükür etmeniz gereken anneler topluluğu size sesleniyorum bana da dua edin 20 dk da bir kalkan en derin uykusu 45 dk olan bebenin annesi