Ruru_20 Kayseride bebeğimi götürebileceğim önerdiğiniz memnun kaldığınız doktorlar varsa yorumlarınızı bekliyorum kızlar
Alidefne Ruru_20 medical palace Funda hanıma gidiyoruz canım bişey oldugunda whatsaptan yazıyorum cevaplıyor ilgisi güzel tavsiye ederim 🌼
merveyyoruuk Ruru_20 Memorial Melahat yeni sıkıntım olduğunda mesaj attığımda cevap verir çok ilgili bir doktor tavsiye ederim🌸
Kadrisslp Ruru_20 Memorial Melahat hanım 🥰 çok tatlı bir doktor. Ne zaman mesaj atsam gece gündüz cevap verir sağolsun . Tek geçerim. Kayseri’de çok doktor değiştirdik biz. Ama Melahat hanımda kaldık baya seviyoruz kendisini
Ruru_20 Alidefne Alidefne Internetteki araştırmalarıma göre medical palace de samet bey varmış herkes çok memnunmuş funda hanımı duymamıştım ben ama onuda araştırırım bi bakalım
Ruru_20 merveyyoruuk Memorial hastanesinin ücretlerinin yüksek olduğunu biliyorum ne kadar muayne ücreti ödüyorsunuz canım
Alidefne Ruru_20 ilk doğduğunda samet hocam ilgilenmişti ama bir kaç randevu almayı denedik izinliydi bir türlü denk gelmedi o yüzden bizde 3 aydır funda hanıma gidiyorz