Amilayse Anneler lütfen yardım 🙏🏻 Bebeğim 7 aylık ve geceleri çok sık sık uyanıyor, nasıl diyim size 10 dkıka uyuyor uyanıyor, yarım saat uyuyor uyanıyor. Yanımda göğsümü emerken uyuyor,ama beşiğine koydugum gibi uyanıyor. Sabaha kadar göğsümde kalmak istiyor sanki, yalancı meme gibi emiyor onu keyfi yaptıgı her halinden belli. Acaba karnı doymuyorda mı uyumuyor diye düşündüm ama kilo alımları da gayet güzel dedi doktor. Nolur bana yardım edin bir fikir verin nasıl uyutabilirim. Normalde onun ayındaki bir çocugun kesintisiz 6-7 saat uyuması gerekiyor. Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim 🙏🏻🌸😇
Kubra34 Amilayse Sanırım bebeğiniz memede uyumayı alışkanlık haline getirmiş,memeden alınca hemen uyanıyor ve tekrar uyuması için ise memeye ihtiyaç duyuyor,çünkü onsuz nasıl uyunur bilmiyor🤷🏻♀️ Desteksiz uyku ile alakalı yazılar okumanızı tavsiye ederim
Burcu54 @Amilayse#80929 Amilayse aynu durum bizdede mevcut uyku diye bsy kalmadı kesinlikte dişten dolayı bide benimde gözlet kapalı çıplık atarak aglıyo memede koydugum an susuyo orda sakinliyo çünkü dişler bitene kadar böyle devam eder uyku eğitimi vericektim hayal oldu bu dönemde çok zor gündğz uykuları bile cok kısaldı.sabırdan başka çare yok gibi🙏😔
Kubra34 Amilayse He diş çıkarma vs.gibi özel durumlar varsa ozaman ayrı tabi..Ama o da hemen biten bir olgu değil sürekli dişler gelecek sızılar olacak
Amilayse Kubra34 evet şuan bu durum söz konusu 🤦🏻♀️ Meme de mışıl mışıl uyuyor ama beşiğine koyup arkamı döndüğüm an yine uyanıyor . Artık benımde bünyem allah bullak oldu 😁 inşallah düzene girer. Çocuk doktorlarının,psikologlarının yazılarında düzenli okurum sosyal medyadan ama benim cimcimeye çözümü bulamadım 😁
Yasemininannesi Canım benim kızı da 7 aylık her bebek bir olmaz 6 7 saat kesintisiz uyuyacak diye bir kural yok benim kızı da e uzun 4 saat uyur emmeyi çok seviyor bende severek emziriyorum istediği zaman bu dönemler diş çıkarma dönemi ve emzirme konusunda eğitim veren hemşire söylemişti diş çıkarma döneminde emeklerken yürürken daha çok emmek isterler ve artık anne babayı yeterince tanıdığı için hep yanlarında istiyorlar eğer bir sıkıntısı yoksa rahat olun bence
Amilayse Yasemininannesi evet şuan benımkıde diş çıkartıyor 🙈 belkide ondandır çünkü şu son 4-5 gündür başladı bu durum . Öncesinde de yine tam uyumuyordu ama yinede böyle değildi. Şuan hepten kesik kesik uyuyor. İnşallah düzene girer bebişlerimizin uykusu 😇
Kubra34 Amilayse Ben bu durumu ilk 3ay yaşadım.Yani ilk üç ay sadece gögsümde uyudu kucagımdan indirip de yemek yiyemiyordum sırf uyanmasın diye..Sonrasında 3ayını atlattıktan sonra beşigine alıştırdım ama büyük olmadığından zor olmadı. Sizinki şimdi her şeyin farkında zor olur ama imkansız değil bence deneyin kısa uyusa da beşigine koyun uyumadan yarı uyanıkken gene beşigine bırakabilirsiniz başlangıcta uyumayacaktır ama zamanla alışır diye düşünüyorum kötü örnek vermeyi bu konularda sevmiyorum ama kuzenimin cocugu 1bucuk 2yasına yakın hala anne memesini tutup uyuyor Cok yıpranmış vaziyette🤦🏻♀️
Yasemininannesi Düzelir inşallah ama diş çıkarma eğer birkaç diş ardada oluyorsa bu durum biraz uzun sürebiliyor benim kızım 2 tane çıkardı daha da 6 tane dişi şiş çıkacak az kaldı
Ozgeackgz-0 Yasemininannesiaslında şöyle bizim kan testinde alerji yok diye çıktı ama ters giden durum vardı dr da süt ürünlerini kes dedi bende süt diyeti yapıyordum sonra sırtından deri testi yaptılar yumurtaya var diye çıktu
Amilayse Burcu54 Burcu54 Allah hepimize kolaylık versin 🙏🏻 inşallah bu durumlarımız kısa sürer. Onlar eğlenceli oluyorlar enerjili oluyorlar yine ama bizde durum öyle olmuyor güne mutsuz başlıyorum 🤦🏻♀️
Yasemininannesi Olsun Allah bebişlerimize sağlık versin gerisi önemli değil herşey bişekilde düzeliyor önemli olan sağlıkları👏