bianneeee Selammm kızlar kızım 12 aylık emziriyorum ek gıda veriyorum fakat gece bir 150 CC mama yemezse dalmiyir uykuya emziriyorum fakat doyumlukbdegil eskisi gibi. Mama yerine güzel doyurucu gecebyatmadan verdiğiniz tarifleriniz var mı paylaşırsanız çok sevinirim güzel anneler 😍
Eymensmomm bianneeee yulaflı muhallebi yapıyorum ben daha cok muz elma armut ne varsa onu katıyorum isteğe göre yoğurt benimki. Yogurdu sevdiğinden herşey yoğurtlu genelde 😂
CemreKerem35 bianneeee 1 çay bardağı süt 2 tatlı kaşığı irmik Yarım muz 2 tatlı kaşığı pekmez İrmiği sütte sisene kadar pişirin daha sonra meyvesini ekleyip 1 2 kere karıştırıp iyice ezin ve son olarak tatlandırmak için 2 kaşık pekmez ekleyin .
Eymensmomm bianneeee canım organik yulaf alıyorumbebek için suda haşlıyorum hemen yumuşuyor zaten sonra meyveleri rendele olduda bitti ✔️ 😅 hazr mamalar bana hiç sağlıklı gelmiyor içerğinş bilmediğimden
bianneeee Eymensmomm e bebekte falan var mı yulaf nerden bulurum ki ben irmikli meyveli denetmistim hiç sebmemisti 🤣
TazecikAnne22 CemreKerem35 Eymensmomm Ya hanımlar ben. U söylediklerinizi hep yaptım ama benim oğlum hiç yemiyor böyle şeyler 😔 Emzirerek uyutuyorum ama çok sık uyanıyor acaba sütüm sadece o kadar saat mi idare ediyor onu diye düşünmeye başladım artık 2 saatte bi uyanıyor gece 😔😔
CemreKerem35 bianneeee 2 yaşına kadar direkt icirmedim ama mama içerisinde kullandım biraz sulandırıp . 3 gün kuralı uygulamadim bir kaç kez denedim ve olumsuz sonuç almayınca mamalarda kullandım .
bianneeee TazecikAnne22 bende irmikli denemiştim meyveli falan kızım hiç yemedi sütlü deneyeceg m o da her gece verirsem sindirimini zorlar diye çekiniyorum
CemreKerem35 TazecikAnne22 benim oğlum da pek sevmezdi ama ara ara yerdi . Çorba verebilirsiniz yatmadan illa bu şekilde mama vermek zorunda değilsiniz . Mesela yarım kabak yarım havuç ve 2 kaşık piricle çorba yapın hem pirinç tok tutar hem de kabak ve havuç besleyici ve alerji riski düşük besinler .
Eymensmomm TazecikAnne22 canım emmek için uyanıyor bebekler doyup doymama meselesi değil meme tiryakiliği birazcık 🙂ama ek gıdaya geçince ben biraz rahatladım sanki öncesinde hiç uyuymyırdum her saat başı kalkıyordu
TazecikAnne22 bianneeee Yani gece onu tok tutan bişeyler verebilmek istiyorum artık acaba sorun bende mi🙄☹️