Akcm https://hizliresim.com/gj1XHq Merhaba bugün aniden kızımın vücudu böyle oldu bilgisi olan yardımcı olabilir mi? 50 günlük kızım
Bissa Akcm doktora götürmenizde fayda var tabii benim kızımdada olmuştu alerji demişti herkes ama değildi doktora sorun siz endişelenmeyin
Dmt-01 Akcm hiç normal görünmüyo alerjiye benziyo 50 günlükse sizi emiyodur büyük ihtimalle sizin yediğiniz bişey dokunmuş olabilir bence bi acile götürün
Alinduru Akcm geçmiş olsun canım. Ben de alerjiye benzettim ama bir doktora danışmakta fayda var tabi.
Durukusunannesii Akcm Benim kızımda olmustu 15 günlükken falan bebek yağı kullanmıştım vücuduna ondan olmustu doktora götürdüm vücuduna bişey kullanma dedi ilaç falanda vermedi geçti sonra acaba sizde vücuduna birşey falan kullanmış olablrmsnz.
Aysudincaysu Akcm öncelikle sakin ol canım benim oğlumda da ilk böyle kabarmıştı ve alerjik olduğunu öğrendik bencede alerji gibi duruyor alerjenlerden doktora gidene kadar bi uzak dur istersen çok geçmiş olsun 🙏
BEYZANUR2020 Akcm çok geçmiş olsun ama çok kötü olmuş benim kızım da alerjik ama hiç böyle olmadı banyodan sonra mi oldu acaba yoksa normalde mi
N-nil Akcm bisey alerji yapmış gün içinde ne tükettiniz bebeğe sütten geçiyor yediklerimiz bide bebek yağı yada şampuan olabilir benim kızımda alerjiden böyle olur
Gulsahy Akcm çok geçmiş olsun öncelikle. Bence de alerji gibi. Bir anda mı bu kadar oldu. Bizim yavaş yavaş çoğaldı ama yine de bu kadar yoğun olmadı. Alerjinin bir diğer belirtisi kaka. Kakasın da bir tuhaflık farkettiniz mi?
Toprakruzgar Akcm birde sanki gıda alerjisinden çok tenine temas eden bişeyin yapmış olduğu bir alerjiye benziyor tabi doktor daha net teşhis koyar