EslemDilan Kızlar merhaba. Kızım 3 ay 15 günlük saçlı doğdu baya ama saçları çok dökülüyor.. Saç kazitan varmı aranızda kaçıncı aydan sonra daha sağlıklı oluyor bilgisi olan var mıdır? Teşekkür ederim şimdiden 🙏💜
Zeytin_cekirdegi EslemDilan kazıtmadm ama tamamen dökülmesini bekledim zaten hızlı dökülüyo ve yenisi geliyo
Hlbkmrymn EslemDilan bir haftalıkken kaZıdım beyin gelişimi için çok öneriyorlar hem sünnetmiş birde daha sonra hepsi birden uzuyor daha güzel oldu bence
Dorukmomy EslemDilan ben kazıtmadım kazıtmam da oğlum 6 aylık bir tek yatmaktan arkası dökülmüştü oda çıkmaya başlıyor şimdi
EslemDilan Pamuk_seker aşırı dökülme oluyor yastığı sırf saç dolu oluyor Oyuzden kararsız kalmıştım fikir alayım dedim teşekkür ederim ♥️
Cerenidasel Ben kızım 5 bucuk aylıkken kazıdım ve gayet sağlıklı Bi saç geldi. Benim kızımda saçlı doğdu ama büyüdükçe azalmaya ve cansızlaşmaya başlamıştı. Kazıdım ve çok memnunum.
Pamuk_seker EslemDilan tercih sizin tabi bana kalsa asla ne cesaretim nede istegim var benimkide cok döküldu zamanla gecti 😆