sonsuzmutlulukkk Goksen_2 Papatya99 bı kaç tane buldum arkadaşlık sitesiymiş🤪 sildim hemen size danışayım dedim bilgim yok hiç bu konularda çok teşekkür ederim 🌺
Papatya99 sonsuzmutlulukkk canım kısacası eski WhatsApp gibi durum atılmıyor geri kalan herşey benzer görüntülü sesli arama hepsi var sevdim ben :)
Goksen_2 sonsuzmutlulukkk telegram BNde yeni geçtim zaten bence güzel emojileri felan da çok güzel yani ben beğendim 🥰
Ily20 sonsuzmutlulukkk telegram iyi gibi signal indirdim son görülme onda yok hemen sildim 🙈 viber var oda eskiden güzeldi daha indirmedim
Elaalya sonsuzmutlulukkk whatsapp ta neler oluyor. Gündem nedir? Bişylr konuşuluyor ama ben ilgilenemedim. Çocuk ev iş uğraşmaktan.
sonsuzmutlulukkk Elaalya sesli imza olarak kullanılacakmis video ve ses kayıtları çok büyük ihtimalle devlet el atcak bu konu ya resimler videolar tüm bilgiler paylaşma yetkisi olcak biz o yüzden sildik
Elaalya sonsuzmutlulukkk şuan başladımı bu durum. Bende çok paylaşım yapmazdm bugün bi sürü kızımın fotoğrafını paylaştm 🤦🏻♀️
sonsuzmutlulukkk Elaalya bilmiyorum ama aklımda deli sorular iç çamaşırlı resimleri bile atmıştım ben eşime 🙈🤪😰