Dorukkusunannesi Bebeğimin dün kakasinda nokta kadar kan vardı bugün tekrar kaka yaptığında kan yoktu 2 defa kontrol ettim alerji olduğunda her bezdemi kan oluyor yoksa ara ara mi pazartesiye randevu aldım ama size de danışmak istedim
busramerve Dorukkusunannesi benim oğlumun alerjisi var ama hiç kan olmadı şimdiye kadar. İlla alerjidir diye bir şey yok belki kanın sebebi popoda çatlak vs olabilir
esra89 Dorukkusunannesi popoda çatlakta olabilir ama mukus kusma kan filan olunca genelde alerji bizdede var çünkü süt ürünleri tükettiğim gün ertesi gün kanlı bir şekilde yapıyodu şuan 5aylık çok şükür hafifledi
Minikkprensesannesi Dorukkusunannesi malesef 3.aydan sonra bebeğimde de kan göründü ben hemen yumurtayi kesmistim ama devam etti oysaki süt ürünlerini de kesmem lazımmış suan 6aylik oldu iki bucuk aydir tam diyet yapiyorum ayrica son 3 gün yediklerine bak 3 gün icind3 tepki verir bebek bünyesi
Dorukkusunannesi busramerve aslında çok ikiniyor çatlakta olabilir ama kakası falanda Bayadir mukuslu olunca ona yordum
Dorukkusunannesi esra89 ben doğduğundan beri sürekli süt peynir yumurta yoğurt hep tükettim kakası mukusluydu hep ama kan ilk defa dün oldu 3 ay 20 günlüğüz bu arada
esra89 Dorukkusunannesi bizde de ilk başlarda kan yoktu 2 aydan sonra başladı ne zaman yesem kan gelirdi artık doğdugundan beri mukus kusma vardı ama aklıma gelmemişti hiç rabbim şifa versin inşallah hemencik atlatırlar
busramerve Dorukkusunannesi diğer belirtileri de varsa alerji olabilir dediğiniz gibi. Ama kan bağırsağın artık tahriş olduğunu gösteriyor yani yine süt yumurta vs olabilir