Minikkualamm2123 Kizlar kızım 4 yaşında çok istiyor kulaklarını delirmeyi deldirdigım zaman ne zamana kadar altin küpe taktırmalıyım sizce. Yada ne zamana kadar onların taktiği küpeler kalsin..?
Zelisblt Minikkualamm2123 kızımda 11 aylık bnde çok heves ediyorum ama eşim daha küçük diyor. Bnde şurada bekliym 😊
biranne11 Minikkualamm2123 Canım kendimden biliyorum onların taktığı küpeyi 1 hafta yer edene kadar tkaın daha sonrasında istediğniz küpeyi kullanbilirsiniz. Zaten deldirdiğiniz yerler açıklama yapar
Hiram96 Minikkualamm2123 bizde 7 aylıkken deldirdik 10 gün ilaçlı küpe kulağnda kaldı arada çevirrdim kabuk bağlamaasn diye sonra altın küpe taktım 10 gün yeterli geldi
Berfinyusuf16 8 aylikken deldirdim onlarin verdigi kupeyi 1 ay taktim tam olarak delik yarasi iyilesmisti sonra altin kupe taktim suan 2 yasinda bi sorun yasamadim
eylullbilginn Benim kızımda 2,5 yaşında kendisi çok istedi deldirdik 1 hafta o küpe kaldı sonra altın halka küpeye geçtik hiçbir sorun yaşamadık
eylullbilginn Minikkualamm2123 halka küpe çünkü diğerlerinin arkası kulakları küçük olduğundan batıyor acıtıyor eşim kuyumcu oda halka küpenin daha rahat olduğunu söylüyor
eylullbilginn Minikkualamm2123 ayrıca sizin kızınız 4 yaşındaymış çekeceğini zannetmiyorum küçük halka küpeler zaten çekilecek boyutta değil öyle 2,5 yaşında daha bir kere bile çektiğini görmedim kızımın