Hayat Sonunda deldirdim cog agrili olmadi sukur gümüs kupe ile delindi kupenin arka ucunu igne gbi sivrilestirdi sonra kupeyi dezenfekte etti Sonra kulagini alkollu bez ile temizledi kupenin ucunu uyusturucu krem surdu eli ile deldi agri oldu ama cok fazla degil😇
Enise Hayat kuzum benim ya 😁🤗🤗 ne kadarlık? Bende deldircem ama yatınca kulağının arkasına batar diye deldirmiyorum
Enise Alyaveannesi deneyimli biri yok etrafımda soramadım ama deldirmek istiyorum bende. Bebeklik küpelerim duruyo olursa onları takıcam kızıma 😁🤗
Hayat Enise cok dusundum burda kime sorsam yok dedi bende gumuscude cok ozel hazirlanan bi mekana gittim Ankarada oturanlar varsa yonlendirebilirim ben cok memnun kaldim
Hayat Mervecik1 suan icin hersey yolunda cok arastirdim dusundum tasindim karar verdim birden olan bisi dil
Senaustunbas Bende istiyorum kızım 4.5 aylık bugün eczacı 2 yaşına kadar deldirme dedi ben 6 7 aylıkken istiyordum aslında
Hayat Senaustunbas delmemelerinin sebebi bana eczaci delerim ama kimildar dedi delen abide kulak memesi gelistigi icin yer kayabiliyomus bende bunu problem olarak gormedim acikcasi