Baslann Kızlar yenidoğan bebeklerinizin tırnaklarını ne zaman kestiniz ? Annemle kayınvalidem bebeğin tırnağı kesilmez diyor saçma geldi açıkcası su an 14 günlük olduk
nisaballinannesi Baslann 13 günlüktü ilk banyosundan önce kesmiştik hatta hiçte bişi olmadı annemde kesilmez dedi ama ben bazen hava alsın diye eldivenlerini çıkarıyodum yüzünü filan çizmesin diye kesmiştik ablamla batıl inanç bence
Twinmomdd Baslann Biz 40ları çıkana kadar kesmedik hiç zaten hep eldivenliydi. 40 uçurumca tırnaklarıda kestik eldivenide bıraktık
Azat-1120 Baslann bende uzadığı zaman kestim yüzünü falan çiziyordu bide hep eldivenle durması kötü oluyordu
Kbrnr Baslann ben 40ı çıkınca kestim ki zaten tırnakları kendiliğinden kopuyo makasla kesecek kadar sert değil
Esrkrc Kızım doğalı 12 gün oldu doğduğu anda upuzun tırnakları vardı kırkına kadar beklesem kendiliğinden kırılırdı bence😂 eve gelir gelmez kestim hurafe bunlar
Duygu-Y 20günlükken kestim zaten uzadığı için kendiliğinden kırılmaya başlıyor 40a kadar beklenmesi saçma