Elisa_mmm Arkadaşlar veren var mı kilo ben veremiyorum galiba 1 hafta oldu olacak diyete başlayalı tık yok nasıl olcak böyle nasıl verebiliriz yaa
Z-uma Elisa_mmm akşam 6 dan sonra hiçbirşey yeme evde günlük spor programı yap kendine abur cubur Tatlı ekmek pilav bunları bir süre çıkar hayatından bak nasıl vereceksin 🤗
doruknaz Elisa_mmm uykusuzluk yorgunluk ve yuruyusle ☺️günde ⅔ ekmek kek poğaca tatlı vs. ⅘ tabak yemek yememe ragmen . Gece ikiye kadar ağzım hiç boş durmuyo. Hamile kalmadan once L bedendim. Şimdi. S/M . Ama biraz yurumesem hareketsiz kalsam anında alıyorum bi haftada en az ⅗ kilo
esrhrn Elisa_mmm bende aynı bir ürün tavsiye ettiler ona başlıcam bakalım nasıl sonuç alıcam aslında o kadar çok İnstagram da ürün İnsanın inanıyor :)
muallim_annee Kizlar ben de 80 kilo ile doğum yaptım. Oğlum 3 aylık oldu daha yeni .Şuan 64 kiloyum.yani 16 verdim ama çok şekerli çay içiyorum. Bir çay bardağına beş küp şeker ve dört beş bardak çay içiyorum tek oturusta
Elisa_mmm muallim_annee maşşalh çok iyi vermişsiniz kilo bnde şekerli içiyorum şekersiz 2 ay içtim hamilelikte gebelik şekeri varken yine alışamadım