Melikee16 merhaba 11 buçuk aylık oğlum var 1 buçuk aydır sütüm azaldığı için sma mama kullanıyorum ama hiçbir faydası olmadı oğluma bebelac goldü çok öneriyorlar kullananlar var mı basıl kilo alımı doyuruculuğu
MervEslinArden Melikee16 Sma kabul etmedi kızım hep kustu bebelac güzel 2.ayından beri kullanıyorum kilo alımı da güzel
Kumsal25 Melikee16 sma comfort almıştım bende bebelac gold da kullandım kilo alımı iyidi anne sütğ arto mama olarak ama bebeşac gold bu aralar içmiyor
ArasAybarsMoM Melikee16 sma bnm oglumdada yesil kaka ve ishal yapti bebelac goldu denemedim guZel diyor kullananlar aptamilinde icinde seker var oyuzden bebekler sever genelde humana ve similac kullaniyorum ben seker yok icinde icerigide temiz diye tabi her bebek her mamayi kabul etmiyor
SeymaTorlak Ben SMA kullanıyorum ve çok memnunum ilk günden beri SMAdayım hem doyuruyor hem kilo aldırıyor
Melikee16 Deletedmom5284 sma kullanıyorum bende ama henüz bir kilo alımı yok doğrusu 1 ay oldu kullanalı 1 yaşına giricek oğlum 8150 zayıf iştahsız ne yapçağımı şaşırdım artık
Kumsal25 Melikee16 evet güzel di fazla kilo almıştı o ay ama şuanda meme redii falan var zar zor yediriym
Melikee16 Kumsal25 bizde de aynı meme reddi var ama şöyle bir durum var sütüm azaldı yani gece emiyor sadece uykudan uyanıp onun haricinde yok ikisinide emiyo ard arda yetmiyor ağlıyo daha emmek istiyo mecbur bende devam sütü alıcam bebeğiniz kaç aylık
Kumsal25 Melikee16 yani bizim karın ağrısından emmiyor gibi 4 ay 21 günlük bağırsaklar haşa düzelemedi yani alın verim bende cok şüphe ettim vermesemmi diye ama verince daha rahatom gerçektn 2 3 defa içerse içiyor