Alvin0 Kızlar çok merak ediyorum sizlerede sormak istiyorum dogal gaz kaç tl geldi ? 3 oda 45 te yaktigim halde 800 tl gelmiş çok degilmi bu eve yeni gectim normaldede hep 45 te yakardim 400 ten yukarı fatura ödememistim hiç bi anormallik yokmu ?
Araseymen Alvin0 doğalgaza zam geldi geçen sene 60 da yakıp 300 tl ödüyordim şimdi 45 de yanıyor 700 tl geliyor.
Sltn01 Alvin0 çok gelmiş canım ya neden öyle zamdan dolayı herhalde . Ben 4 oda yakıyorum 42 de 270 geldi
emreaysel Alvin0 geçen ay 580 geldi. Bu ay 15 gün evde yoktum 227 TL gelmiş. 15 gün evde yoktum 195 lira elektrik gelmiş. Arkadaşlar asgari ücrete keşke zam gelmeseydi de, bu zamlar olmasaydı. 3 verip 5 alıyorlar
drsnkls07 Alvin0 merkezi sistem tokide oturuyorum en sonda yakıyoruz 200 TL gelmiş size biraz fazla gelmemiş mı acaba 🤔
Alvin0 Sltn01 zam gelmiş ama bu kadarmi etki eder banada ilk defa böyle geldi çok şaşırdım termostat takdırcam artık ufoda yakıyorum elektirik dogal gaza maaşın yarısı gitti bu ay
Sltn01 Alvin0 valla zaten herşey çok pahalı artık hele mamalar aldı başını gidiyor sonumuz hayrola nasıl geçincez insan şaşıyor artık
Alvin0 emreaysel aynen öyle kaşıkla veriyorlar kepceype alıyorlar 2 haftadan daha az yakmiştım bende gecen ay 250 tl geldi bu ay 800 aklımın ucundan dahi gecmedi en fazla 500 diyordum yatak odamıda kapattigım halde boyle geldi
Payidar 3+1 evim. 2 oda yanmıyor. 50-53 de yakıyorum. Gecen ay 430 gelmişti ki o zaman tek oda yakmıyordum. Bu ay 550 gelmiş. Kaşıkla verip kepçeyle alıryorlar misali. Bari ısınsaydım, dükkan üstü donuyoruz.😏
Meriwa Alvin0 canm geçen ay 400 gelen bize de 600 gelmiş evde değilim gündüz 2 petek yanıyor ılık olsun diye sen düşün
Hulyaaa Alvin0 bana da banyo dahil heryer yanıyor 42 45 arası yakıyorum toplam 6 petek 320 gelmiş tü buay gelmedi daha
Nderin Alvin0 45 de yaniyor 3 petek acik 800 lira geldi cok yuksek yaksak fatura ne kadar gelir bilemiyorum