Hlbkmrymn 9aylık bir oğlum var içine kilotlu çorap mı giydirsem diye düşünüyorum giydiren var mı zararlı mı erkek bebekler için
Littleon Hlbkmrymn oğlum 5.5 aylık ben giydiriyorum 10 dk mesafede annemler var oraya giderken bile giydiriyorum ama gidince hemen cikartiyorum
DBaybars Hlbkmrymn Kızıma giydiriyorum ama erkek bebek içinde ağ kısmı sıkmadıktan sonra sorun olmaz canım
Hlbkmrymn Bende içine ince pijama giydiriyorum ama kaba duruyor etrafındakiler erkek bebeğe zararı olur dedi emin olamadım sormak istedim
seymaaras Hlbkmrymn Gece yatarken pijama giydiriyorum ancak gün içinde hatta şu anda bile külotlu çorap ile. Çok rahat😀
ErkekkAnnesii Hlbkmrymn bende alıcam ama bedeni büyük alırsan sıkıntı olacağını düşünmüyorum hem daha iyi sıcak tutar birde çorap çıkarıyorlar habire ayaklarında durmuyor iyi olur
percem Ben eşofman altı yerine bile gün içinde havlu külotlu çoraplardan giydiriyorum. Bir zararı olacağını düşünmüyorum dapdar değil sonuçta
Alpim35 Hlbkmrymn bize bile surekli tayt giymeyin diyirlar kan dolasimi açısından. Ben sadece disari cikarirsam giydirmeyi düşünüyorum evde degil.