Deletedmom58 She ☺️ Her bebeğin doğum kilosu farklı olduğu gibi gelişimi,aylık kilolarıda sizinkinden farklıdır bence
Sevnurr She Biz yeni iki aylık olduk kilomuz 6270 gram boy 60 cm olduk ❤️ Ama her bebrğin geilişimi farklı tabiki kıyaslamamanızı öneirrim
Sevnurr She insanlar başkasının bebeklerini göz önüne alarak kendi bebeğinin gelişimini kötü bulabiliyo o yüzden uyardım ben yanlış anladınız. Her bebeğin doğum kilous haftası gelişim süreci bambaşka buna değinmek istemiştim
Kezban She kıyaslama yada kendi bebeğinin kilolu olduğuna emin olma durumu. Başka neden merak ederki insan başka bebeklerin kilosunu baya kıyaslamışsınız işte
Sevnurr She Pardonda bu kadar terslemenize gerek yok yani. Post açmışsınız bende cevap yazdım herkes gibi. Abartmaznıza gerek yok..
Minikheyecan Bebeğim küçük doğdu 2400gram. Şu an 2 aylığız 4400 olduk. Şu boylarıve kiloları görünce size seviniyor kendi bebeğime üzülüyorum...bayagı küçükmüş benim yavrum.
Mihranur Minikheyecan hiç uzulmeyin zamanla toplayacak bnm kizim da erken dogdu 2650 gram 51 cm doğdu şimdi 2 ay 15 gunluk bu gün tartildi 59 cm 5000 gram
Elifhkn001 Minikheyecan lütfen öle düşünmeyin önemli Olan KİLO değil Sağlık Sağlığı İyse bırakın Yavaş Kilo Alsın Ne Olacak
mrvbyks Minikheyecan Canınızı sıkmayın. Sizi çok iyi anlıyorum. Benim kızımda 2680 doğdu. 2. Ayın sonunda bizde aynı kilodaydık 4300dü. Haklısınız insan imreniyor 6-7 kiloları görünce.. Ama çok şükür sağlıkları yerinde 😌
Minikheyecan Elifhkn001 evet kesinlikle öyle ama işte minyatür gibi olunca sıkılıyorum ister istemez yoksa bilinçliyim aslında boyumuzda minik 46 cm doğduk