pogcayanakannesi Bebeğim 1 ay 3 günlük ve 6 gundur kakasini yapmadi bu normal mi. Gaz cikardiginda bile kaka yaparfi ama artik yapmiyor. Ve gazı kötü kokuyor. 6 gun önce zeytin yagi vermstim yapmisti normal sekildr kakasini kabız falan ddgildi. Nr yapayim bilmiyorum
ErkekkAnnesii pogcayanakannesi 10 güne kadar normal canım anne sütü alan bebeklerde gazı kokmasının sebebide kakanın içinde kalmış olması ondan koku yapıyor hergün zeytinyağı içirin faydası çok var masaj yapın inşallah yapar canım bende çok çektim 💩 dan zor bir durum doktorunuza sorun probiyotik önersin size iyi gelir oda
pogcayanakannesi ErkekkAnnesii gaz damlsi kullaniyoruz nurse harvey bide devit-3. Gunde 2-3 kez mama veriyoruz surekli emziyorum. 20 ml veriyirum mamayida zaten yada 30 ml. 6 gunduz yapmadi gaz cikarirkende canı yanıyor. Masaj yaptim poposuna o zaman bile koktu mesela
ErkekkAnnesii pogcayanakannesi kokusu normal kaka çıkmadığı için koku yapar mamada alıyorsa bir doktorunuza danışın mamadan da kaynaklanabilir belki oğlum anne sütü alıyor sadece yeni yeni ek gıdaya geçtik 4. Ayından beri çok çektim hep uyararak yaptırdım kabız değil ama zor yapıyordu kendisi yapamıyordu gazını çıkarır fakat kaka yapamıyordu probiyotiğe başladım kayısı suyu falan da veriyorum şükür yapıyor hergün olmasada gene yapıyor 15 güne kadar yapmadığını bilirim zor gerçekten siz gene doktorunuza sorun kabız falan olmuşsa eğer popo çatlağına dikkat etmek gerek
pogcayanakannesi ErkekkAnnesii sma mama kullaniyoruz gayet iyi yapardı. Hatta gaz cikardiginda gazla bir kakasini yapıyordu. Doktor bana 60 ml e 4 toz koyun dedi ben yapmadim. Doktor dedi diye 4 cok biliyorum 3 koydum kustu. Somra dedm ki tozunu yarım arttirsam hanj kilo almamis dedi bana omdam bole oldu. Megerse tarti yanlismis. Bende tozunu artirdim kendj koydugumun. Ve oglum kaka yapamamaga basladj iste 3 gun olmustu zeytin yagi yardmiyla yapti. Sonra 6 gun yine yapmadi iste 😐 ama su an mamayi olmasi gerektigi gibi yapiyorum ilk verdigim gibi 20 yada 30 ml ve 1 yada yarım ölcekti. Belki duzelir 😐