Denizsmom Kızlar merhaba 2 ay 12 günlük kızım 5 gündür ıkınarak yüzü kıpkırmızı olarak kakasını yapmaya çalışıyor kabızlık problemi yaşıyor, çok acı çekiyor, 3 damla zeytinyağı verdik fayzdası olmadı 😔var mı aynı durumda olanlar? Fitil vermeye korkuyorum
Merveipekalkan Denizsmom bizim en büyük sorunumuz kaka😒 yapamıylruz mecbur fitille yaptırıyorum. Hatta bugün çok iyi bir doçente görürdim elle muayene etti sıkıntı yok çok daraldığında fitil yap yapcak bişey yok dedi. Mecbur yapcaz.
Denizsmom Merveipekalkan ben de dün akşam yarım gliserin fitil verdim ama hala yapmadı😔 sizin bebişiniz fitilden kaç saat sonra yapmıştı acaba normal mi hala yapmaması
HsnaaE Doktora gidin canım benim oğlumda oldu ama 1 günde oldu bu kabızlık gece sabaha ladar yapamadı ve çok ağladı sabah görürdüğümüzde bagırsakları doluydı lağman yapmak zorunda kaldılar sonrasında yavrum hemencecik çıkardı inan onunla birlikte ben bile rahatladım
HsnaaE Gerçi doktorumuz lağman ve fitil yapmak istemediğini söyledi bağırsakları tembelleştiriyormus ama yapmak zorunda kalındığı için yaptırdık çok şükür iyiyiz sonrasında tekrar oldu cerraha götürdük fazla ıkınmaktan çatlak olmuş ve oda yaparken çok canını acıtacagından ıkınmasını engelliyormus krem verdi onu kullanıyoruz sende bi göster yavrunu istersen
Merveipekalkan Denizsmom 15 dakika sonra yapıyor. Allah allah yapması gerekiyordu. Doktorunuz var mı bence sorun.