Egemen26 Kızlar kaç aydır diyetteydim üç gündür diyet açıyoruz altı ay olacağız yakında ben açtım diyeti ama hepsini değil sadece peynir çok az yedim üç gündür bu şekilde tepkileri kontrol edeceğim sizler neler yapıyorsunuz nasıl geçiyor diyet
Yenidennn Egemen26 3. Aydan beri diyetteyim, paketli gıda, yoğurt, süt, peynir falan hiç bir şekilde tüketmedim. Şu an 7 buçuk aylığız 1 hafta önce açtım diyeti şükür olsun ki bi semptom ile karşılaşmadım.
Deletedmom95 Egemen26 darısı bize diyeceğim. Ama o kadar alıştım ki sütsüz beslenmeye yadırgama olmuyor. Çikolata falan yoksunluk çektiğim oluyordu onlar bile olmuyor artık. Vücut alıştı.
Mom299 Egemen26 Bizde süt diyetindeyi ve bizimde baya zorlayıcı geciyor diyet 6 aylık olduk bizde bakalım p.zartesi Dr.umuz ne diycek
Egemen26 Mom299 ıkı aylık canım bu zamana kadar diyetteydim peynir yoğurt hiç bişey yemiyordum ya inşallah başarabiliriz ek gıdaya başlıysam ne yaparım ben hiç bilmiyorum 🤷🏻♀️
Mom299 Egemen26 Ben 4.ayda ek gıdaya basladım hiç.bir sıkıntı olmadı bizde ama süt tüketeye paketli gıda tüketmeyede korkuyorum açıkcası açarsak diyeti
Egemen26 RuzgarMommys canım çok az denedim yani okadar az ki nasıl desem minicik yedim üç gündür minicik şuan vermedi bakıcam bizimki bağırsak tepkili kakada kan ya inşallah hepimizin geçer ya amin allahım
RuzgarMommys Egemen26 Canim miktarı önemlisi değil aslinda korkuyorsun biliyorum ama deneyip görmen lazım İnşallah kan olmaz korkma ❤🙇
Aselask34 Egemen26 bizimde alerjimiz bağırsak tepkimeli inşallah bir an önce kurtulur yavrularımız 🙏🏻Gerçi biz daha yolun başındayız hayırlısı
Egemen26 Yenidennn şükür canım nasıl açtın diyeti banada yardımcı okurmuşum bende kaç aydır diyetteyim
28021209 Egemen26 alerji belirtileriniz nelerdi? Bizdede egzama var 3.ayda yuzde kizariklik olarak basladı.dr a gidicez ayin 22 sinde alerjiye nasil bir surec bizi bekliyot ?
Yenidennn Egemen26 ben yanlış yönlendirmek istemem ilk fırınlanmış olması gerekiyor ancak ben pek öyle yapmadım dışarıdan kuru pasta alıp yedim daha sonrasında sorun olmayınca çikolata tarzı falan yedim sonra peynire geçtim. Bi sıkıntı gözlemlemeyince bebegime yoğurt tadımı yaptım. Bir sorun olmadı ancak yoğurt yemiyor beğenmedi🤷♀️
Egemen26 Deletedmom95 bende alıştım ama bebeğim için yakında ek gıdaya geçeceğiz onun için üzülüyorum inşallah hepimizin geçer bi an önce kaç aylık bebeğiniz
Egemen26 Deletedmom95 poğaça deneyeceğim bu hafta yoğurt koyup ama ilk peynir ile başladık çok azıcık ilk gün bi sonraki gün işte üç gün oldu bugünle beraber
Deletedmom95 Egemen26 minicik yiyince bize de dokunmuyor. Belki ondan bir şey olmamıştır çok az olduğu İçin. En mantıklısı poğaça işi.
Deletedmom95 Egemen26 8 aylık yiyecek de sıkıntı çekmiyoruz. Süt girecek şeylere soda koyuyorum. Zaten ana yemek genelde ara öğün organik meyve püreleri yediriyorum sabahları da yumurta. Ama su ile de bir sürü tarif var.
Egemen26 RuzgarMommys ay canım çok sağol anlıyorsun beni çok korkuyorum tekrar kan vs görmekten karın ağrısı çekmesi bebeğimin çok üzülüyorum