Gorkemkc Sizce farklı ne alınabilir ne yapılabilir tesbih saat cüzdan parfüm tişört bunlardan almıştım bunlar dışında ne olabilir
Mommyy70 Gorkemkc ay bilmiyorum siz sever misiniz ama Instagram’da uzaystore muydu neydi hatırlamıyorum. Tanıştığınız veya atiyorum onun doğduğu günün gökyüzü resmi oluyor.
Muverrih Gorkemkc Bende o dediklerini aldım ama ilgi alanı ne ona göre bakmak lazım benimki örneğin tamir, tadilat elektrik-elektronik ve pc ona göre birşey bakicam.
Gorkemkc Muverrih ilgi alanı yok severek yaptığı bi iş yok sabit bi işide yok işine yarayacak bi malzeme alsam bilgisayarımızda yok telefonuna kılıf falan alsam çok eski telefonu var kılıfta bulamam 🤦🏻♀️
MotherQueen Geçen yıl çiçek sepetinden cüzdan,anahtarlık,kalem (isim soyisim yazılı) almıştım. 25822716 kere de tesbih aldım hep kaybetti çok seviyor tesbihi o yüzden bu senede tesbih alırım sanırım.
Gorkemkc MotherQueen benim aldığım tesbihler duruyor sadece süs olarak öyle hoşlanmıyor pek taşlı yüzük almıştım onları takıyor varken bidaha almakta saçma geldi galiba Sadece pasta alıcam herşey çok pahalıymış yani en aZından benim için pahalı geldi