Emineyilmazz aliMommy bence o attığının parçaları baya küçük canım yani ben korkarım ağzna atar diye . Açıklamada yaş aralığı vermiş mi
BalPrensesAnnesi aliMommy bende kızıma Lego duplo serilerinden almıştım sayılı tren vs o kadar seviyo ki her gün çuf çuf yapıyoruz 😅 17 aylık kızım.
aliMommy BalPrensesAnnesi pyle mi sevmiş sizinki benim oglum 22 aylik oyuncak pek ilgisini cekmiyor ya :(( sürekli mutfak esyalarini falan dağıtıyor ilgisini cekicek vakit geçirebilicek oyuncaklar almak istiyorum ona
Zalimsin Oynar bence benim kız epeydir oynuyor bende üç çeşit var biri 100 lu ahşap blok biri normal LEGO biri de clementony doğru yazdım mi tam bilmiyorum ama clementony yumuşak legolar böyle çok tatlılar
aliMommy Zalimsin kac aylik benim oglan pek oyuncakla arasi yok o kadar uğraşıyorum ki biseyleri sevsun diye:((
BalPrensesAnnesi aliMommy benim kızım da öyle her yeri dağıtır öyle çok oyuncağı yok zaten. En çok kitaplarla bi de Lego treniyle vakit geçiriyoruz. Onun dışında mutfaktaki tava tencere süzgeçler 😂
aliMommy Emineyilmazz 3+yaziyor yok canim benimki agzina koymuyor cok şükür birşeyleri gectik o dönemleri el becerisi gelişsin istiyorum tabiykide benim gozetimim altinda olucak
Zalimsin aliMommy 20 aylık ama 1 yaşından beri oynuyo ilk başta ben takiyodum o söküyodu böyle böyle sevmeye başladı
Emineyilmazz aliMommy anladım kuzum almaktan zarar gelmez oynamasa bile kaldırırsın daha sonra yine çıkarırsın karşına