TinkyWinky Kızlar hangi ayda çıktı ilk dişler ? Ne gibi belirtiler vardı ? 5 ay 23 günlüğüz, eline geçeni ağzına götürüp ısırmaya çalışıyor ,salya bayadır var zaten ,yakın mıdır dersiniz diş çıkarmamız ? 😇
Busegokce TinkyWinky 5 ay 16 günlügüz. Huzursuzluk aldı başını gidiyor ama gözle görünür de diş yok henüz🤭 sabırla, inatla bekliyorum o günü🤞🏻
hankardeslerr TinkyWinky 7,5 Aylık çıkardı çok felaket bir akşamdı, ateş huysuzluk ağlama. Ağrı kesici bile etki etmedi. Hastane yolunu tuttuk yolda elimde süzüldü resmen sarsıyorum uyanmıyor. ALLAHIM KOLAY BİR ŞEKİLDE İNCİLERİNİ ÇIKARMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH Ağrısız sızısız ❤️🥰
Esmece TinkyWinky Görünürde diş yok ama benimde bebeğim böyle atesleniyor çokça mızmız ne bulursa ağzında salyalari çok fazla ciksada kurtulsak ne zormus hadi ben neysede bebelerimizin çektikleri çok zor üzülüyorum 😢
TinkyWinky Deletedmom16 huysuzluk mızmızlık var biz de de fazlasıyla .Diş patlayınca rahatlıyor mu peki ☺️Lütfen evet deyin buna çok ihtiyacım var 😅
TinkyWinky Busegokce biz de aynıyız sürekli dip dibe olalım istiyor iki dakka tek başına sakin dursa halay çekeceğim 🥳
Esmece hankardeslerr Amin amin amin gerçekten çok zormuş Suan bizimki çıkmadı ama o ağlıyor ben ağlıyorum 😢