Ahmet2020 Merhaba bayanlar doğum kiloları ile ilgili ve doğum sonrası çatlaklarla ilgili vir öneriniz var mı acaba …?
Sezenkumsal92 Dermoreller Alovera 3.kantoron yagi 4.hindistancevizi yagi Hergun dermoreller ile arti veya carpi seklinde uygulama yapiyorsun dedigim urunleri karistirip suruyor iyce yediriyorsun uzerine bir kez daha dermoreller evde tek yapilacak bu cnm inanki gozle gorulur birsekilde kayboluyor
Sezenkumsal92 Sezenkumsal92 duzenli yapmalısın ilk 1 hafta hergun yap daha sonra haftada 3 snra diger hafta 2 diğer hafta 1 inslh gecer
Ahmet2020 Sezenkumsal92 dermoteller i nerede bulabilirim acaba birde alovera bitkinin direk kenndisinden mi alıp sürmeyelim yıksa kremimi bunların hepsini karıştırıp mı sürmem gerekir acaba 🙈 çok teşekkğr ederim buarada yeniden 😘😘🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🤗
Sezenkumsal92 PrensesAnnesi41 olur cnm bnde oyle denedim yani tamamen gecmiyor ama goruntu baya azalıyor
Sezenkumsal92 Ahmet2020 cnm trenyoldan alabilirsin dermorelleri 0.50 var 0.75 var 1 var ama sen 0.75 al ben farmasinin aloverasini kullandim kendi bitkide var arada da ondan yaptim cok kucik hergun yapmaya bitki kalmazdi
Bebek2020 Ahmet2020 bende iki gündür uyguluyorum. Dermoroller 0.75 m trendyoldan sipariş ettim. 18 tl. Hindistan cevizi yağı ve kantoron yağını aktardan aldım. Aleovera bitkim var onu kullanıyorum. Eşit miktarda karıştırdım.
Ahmet2020 Sezenkumsal92 zgts dermoroller 0.75 var 119 TL o mu acaba yanında kök hücre falan yağlar var ondan mı 🙈 kusura bakmayın sizi de biraz bunalttım ama 🙈
Sezenkumsal92 Ahmet2020 yok cnmmm onlar değil ya ucuz bisi alin trendyolda var serum falan almayin gerek yok