Enderziyagil Kızlar selam 7 aydır hipp dışında mama kullanmadığım için bilmiyorum sma optpro 2 aldım ilk yaptığımda kıvam güzel ama içene kdar bitene kdar kopkoyu krem kıvamında oluyor mama bu mama hep böyle mi yoksa bozuk mu
Balkizlarim Enderziyagil bende sma optiro kullanıyorum koyu derken onun kaşığı ile ölçüp yapıyorum koyu değil akışkan icebiliyo 👍
anneadayi06 Enderziyagil bende 4 aydır sma kullanıyorum . Bu dediğiniz benim de başıma gelmişti ama su sıcak olmuştu oyüzden koyulaşmıştı.
Enderziyagil Balkizlarim bende içindeki kaşıkla koyuyorum her 30 ccye silme bi ölçek ama 15 dakka içinde o kdar koyu oluyor ki biberondan akmıyor bile un koyup koyulaşmış ve pıhtılaşmış gibi
Busraaq Sma neden geçtiniz acaba hippten bende hipp kullanıyorum fakat bebegim kakasını zor yapıyor ve çok gazlı bir bebek sma öneriyolar acaba memnun kaldınız mı smadan
dln97 Busraaq ben hıp kullanıyordum cocuk dört güne bi katı yapıyordu kakasını sma ya geçtim her gün yapıyor çok şükür gazında rahatladı baya
Enderziyagil Ölçülerini çok dikkatli hazırlıyorum ondan eminim 7 aydır her gün mama hazırlıyorum biliyorum mama hazırlamayı