Tospagam B007 ben satabilirim istersen ama oğlum bi sayfasını yırttı ama duruyo sayfa tarif okunuyo 🤣
Zeynepeymen B007 ben aldm öle aman aman bi tarifler yok ıcındekılerı kendımde yapıyordum ztn.Bu cocuk ac tarıfler die ınstgramdan bakabılırsnz hepsını yayınlıyorlar
Nadiye Zeynepeymen bende alacam o kitabi hiç bir bilgim yok yemekle ilgili bilmeyene bence baş ucu kitabı gibi gelir. B007 " bebeğime ne pişirsem arınlı hayat " birde bu kitaba bak ben hem bunu alacam hemde bu çocuk aç ve acıkınca yer kitaplarını
B007 Tospagam canım benim çok teşekkür ediyorum sayfasında tarifleri paylaşıyorlarmış arkadaşlar yazmış çok çok sağol 💕🌸🌸
Selinto Deletedmom131 Canım ne yazarı yaa yazar dediğiniz kişinin daha web sitesi bile yok 😂 kitabı d&r ve diğer kitapçılarda neden yok instagramda Dm den yanıtlandı yazarak kitap mı satılır😂😂. Henüz kendisinin neyi yasal ki birde dava açıyormuş
Mervea B007 kitabı almaktansa sayfasına bakın ben kitabı aldımda tariflerin çoğnu yapamadım çoklu besin alerjisi oldupu için kitap öylece duruyo
B007 Mervea canım merhabalar eski yazıları okuyodum dikkatimi çekti bu alerjiyi nasıl farkettin hangi ayda
Keziban B007 belki duymuşsunuzdur gurme bebek tarifleri diye bi uygulama indirdim içeriğini beğendim isterseniz sizde bi göz atın. Umarım faydası olur 🤗
Keziban Mervea https://play.google.com/store/apps/details?id=jaquevrosa.bebekmama play store'da bebek menüleri diye yazarsanız çıkiyo