Anne4 Kizlar 4 gunluk anneyim. Sutumu sagarak biraz vermeye calisiyorum. Cok yok. Ama sanirim sarilik riskinden dolayi 2 saatte bir doyurmak lazimmis yeni doganlari. Kabiz oluyor ve gazida var. Bebelac gold kullanıyoruz. Bazen cok acikiyor 2 saat dolmadan vermek zorunda kaldigimizda oluyor. 2 saat dolmadan verdigimiz icin mi kabiz oluyordur. Birde hangi mamayi onerirsiniz🙄
Deletedmom_26 Anne4 kabız olması için nerdeyse 1 hafta kaka yapmamasi gerek kakası sulu değil hafif sertse kabız değildir zaten ama ben normal Bebelac kullandım bı sorun yaşamadık şimdi mecburiyetten Gold kullanıyorum hicbiyerde mama bulamıyoruz diye Gold olanda sanki daha az gaz cikariyo normalde hicbi sikinti yoktu sürekli oyuzden normali dene derim memnunum bulduğumda normal Bebelac devam edicem
Ulkrdml Anne4 keçi sütlü mamalar var onları bı deneyebılırsın baby goat golden goat seker yok ıkısındede
Asilinannesiiiii Anne4 hıpp, similac,sma ucunu de denedim. Bence en iyisi similac, hıpp çok çabuk aciktiriyor bunu fark ettim. Acıktıkca dq mama vermek zorunda kalıyorsunuz. Bence bı de similac deneyin.
Mehriban27 Anne4 hayilri olsun saglikla büyüsün insallah biz aptamil proseneo kullandik başka mamalara göre pahali ( eczaneden sipariş ediyorduk 135 liraya geliyordu 350gr )ama çok güzel mama gaz problemide fazla yapmiyor pahali olsada ikizlerime 3,5 ay onu kullandım sindirimi çikarmasi hepsi güzel ilerledi 4 aya zaten gaz sikintisi gitdi aptamilin yine pronutra olanina gecdik
Huysuzpanda-arven Deletedmom_26 bu mama bulamama olayı nedir ya daha öncede biri demişti mama bulamıyoruz diye bi post mu acsak gerçekten piyasa da mama yokmmu acaba 😱
Anne4 Asilinannesiiiii smilac hic duymamistim cnm. Hastanede bi doktor aptamil, bebelac gbi bilimenleri kullan demisti. Smilacta onlar kdr duyulmus mu cnm. Ben yabanciyim bu konulara🥺
Asilinannesiiiii Anne4 Aptamil şeker yükü. Onu hiç tavsiye etmem. Similac bilindik bir şey aslında. Bana doktor dört tane söyledi bunlardan kullan dedi. Üçünü denedim en çok similac begendim
Deletedmom_26 Huysuzpanda-arven Eczaneler bundan 3 hafta öncesine kadar 2 hafta içinde gelcek ambalaj yenileniyomus dedi üzerinden 3 hafta geçti e bir iki haftaya gelir zamlı fiyat olcak diyolar neyse şuan mama sıkıntısı yaşıyoruz bebeler resmen ac yani saatlerce market market mama arıyoruz eczane eczane geziyoruz bulduğun 1 tane oyuzden şuan bı muamma gelip gelmemesi stok yapamıyoruz zaten yok iki günde bir mama aramaya çıkıyoruz stoklayalim diye
Deletedmom_26 Asilinannesiiiii Ne yapsın bu bebeler ac mı duracak sütü denettim hiçbirini içmedi normal sut devam sütü muzlu süt bisküvi bile koydum ama icmiyo yani mama yok stoklayamiyoruz nerdeyse hergun mama aramaya cikcaz artık 🤷🤷
paamuk Anne4 bende similac kullanıyorum çook memnunum. Sma ve hipp denedim bebeğime çok ıkınma ve gaz sancısı yaptı ama similac çok iyi geldi gaz damlaları ve probiyotik damlalarını bıraktık bile :) ayrıca gece uykularımız uzadı. 2 ay 22 günlük bebeğim ve sadece mama besleniyoruz.
paamuk Anne4 Similac ABD menşeli Abbott firmasına ait benim doktorum Türkiyede milupa neyse ABD similac o sadece burda çok bilinmiyor dedi içeriği de çok temiz ve palm yağı yok :)
petek-badee Anne4 2 saatte bir vermen normal olması gerekn bu. Fakat kaşığı dolu dolu mu koyuyorsun? Silme koyman lazım mesela 50 cc 2 ölçek. Ölçeği silme suyu da kesin 50 de kalsın. Birde köpük oluyordur onu sen kaşıkla karıştır. Köpük gaz yapıyor. Ve tavsiyem sap smplx yada bia gıa gaz ilacı vr doktrna dansp alabilirsin.. Ay çok şey varda kafanı karıştrmk istemem