Seldasyr Bebegim 6 aylik olucak ek gidaya baslayacagiz yumurta yi kacinci ayda veriyoruz ilk ay sebze ve meyve tadimlari bittikten sonra yumurtaya ve corbaya muhallebiye başlayabilir miyiz
canimoglum_2020 Seldasyr evet ilk yoğurt sebzeler meyveler daha sonra yumurta sarısı peynir kıyma pirinç onlara başlayabilirsiniz muhallebi derken pirinç ununu doktorlar tavsiye etmiyor bir besleyiciliği vitamini yok
Seldasyr canimoglum_2020 canimoglum_2020 sanirim patates havuc kabak ve balkabagi vercegim ilk ay degil mi mevsim sebzelerine baktim ama brokoli karnabahar 8. Aydan sonra verin diyo :(,
Seldasyr canimoglum_2020 yumurta sarinisinu tadim yaptigim zaman ayni gun baska bisey yedirmemem mi gerekiyo,mesela patatese alerjisi yok biraz ondan yedirip yumurta denesem sorun olmaz demi
canimoglum_2020 Seldasyr evet onları vereceksiniz tadım olacak zaten brokoli felan gaz yapar onları hemen başlamayın
canimoglum_2020 Seldasyr evet patates 3 gün verdiniz sıkıntı yoksa sonra patates + yumurta verebilirsiniz