cideee07 Alerji ve kaka yapamamanın alakası olabilir mi ya? Anne sütü alıyor kızım 2.5 aylık biz zorla yaptırıyoruz neredeyse hergün zeytinyağı veriyorum daha da yapmazsa günde 2 sefer veriyorum bu nereye kadar gidecek bilmiyorum kızlar?
tosbikannesiii cideee07 kabız yani sadece kabızlık tek başına ölçüt değil bunu destekleyen diğer belirtiler de olmalı
Sule4545 cideee07 doktorumuz anne sütü alan bebeklerin bir hafta mama ile beslenen bebeklerinde beş gün kaka yapmaması normal demişti biz o aylarda iken zeytin yağı kulak çöpü ile kaka yapması icin uğraşırken poposunda çatlak oluşmasına sebep olduk bir haftadan sonra yapmazsa sorun oluşturur bebeğinizi zorlamayın bu sürekli sizin müdahalenizle yapar ise tembellik oluşur
Sule4545 cideee07 benim bebeğimin de alerjisi var süt süt ürünü kırmızı et tavuk ve yerfıstığı bu tarz ürünler yedigimde kakasinda mukuslu ve kanlı kaka oluşuyor ishal tarzında aşırı cıvık alerji durumunda kabiz değil tam tersi her bezinde az da olsa kaka olur
cideee07 tosbikannesiii işte 8. Gün fln yapıyı ama 5. Günden sonra huysuzlanıyor 3 4 güne bir fln yapsa tamam diyeceğim. Doktorlara göre normal ama çocuk rahat değil. Valla bilemedim kulak arkası kabuklanma var bi de popoda egzama var 5 gündür süt ürünleri tüketmiyorum ama kesin birşey de yok boşu boşuna mı aç kalıyorum diyorum kendi kendime
cideee07 Sule4545 ağızdan veriyorum zeytinyağını popodan hiç denemedim. Zeytinyağını vermesek de lavma yapıyorlar hastane de bilemedim ki
Sule4545 cideee07 hayır onbes gün ve sonrası icin tedavi uygulanır kuzenim çocuğu 13. Günde kendiliğinden yaptı o zaman a kadar beklediler endişe etmeyin kac günde bir yapıyor suan
Mu-Mi cideee07 ayniyiz alerjimiz var bir aydır da kabızlık valla 5 6 günde bir ben yaptiriyorum 2 ayligiz bize zeytin yağı da fayda etmiyo icim şişti valla
Mu-Mi cideee07 yok kabızlık sonra oldu bizim döküntü oldu vicudinda yüzünde hiç gecmiyodu kan testi yaptı dotor alerji olduğunu öyle anladık
Mu-Mi cideee07 süt ve süt ürünleri birde yumurta geçen balık yemiştim ertesi gün yanağı kızardı galiba baligada var