neon12 RaziyeNu yumurta haşlanmış veya omlet labne pekmez tereyağ bazen pankek mandalına veye portakal suyu (14 aylık)
bjkesra1903 RaziyeNu bebek bisküvisinin içine peynir, yumurta sarısı ve pekmez katıp veriyorum. Bazen de yumurta sarısı, zeytinyağı ve yoğurt veriyorum
taze_anne21 RaziyeNu muzlu cevizli pankek,bazen de peynir yumurta sarısı bebe ekmeği,yoğurt bebe bisküvisi içine pekmez
crazymomm Ben 3 gundur baslafim 7 aylik olunca. Yarim avokado yarim da haslanmis yumurta catalla ezip verdim. Lor yapip bazen de lorla yumurta veririm. Baska ne yapilir kahvaltida ben de bulamadim. Biskuviyi de evde yapamadigim icin vermedim
Elmaliturta_ Muzlu pankek, sebzeli omlet, yumurta sarısı labne ve lor ile. Yanlarına da portakal, havuç veya kayısı suyu
Ecrinbzkrt Dün verdım 7 aylık oglum 3bebe bıskuvısı yumurta sarısı yarım elma rendesi keçi boynuzu ben tozunu kullanıyorum ev yapımı lor peynir ve 30cc lık bıberona ıhlamur yaptım cnm dun verdım cok sevdi
Prens_annesi2_5_20 RaziyeNu ah ah süt alerjisi olan ne yedirin yaaa çok üzülüyorum bazen yoğurt peynir verememek çok zorluyor beni sadece o olsa iyi herşeye alerjisi var