Deletedmom7 Tugbagunes doktor önermiyor içinde praben var diye canım bestiron damla öneriyorlar genellikle
bjkesra1903 Tugbagunes ben zararlarından dolayı doktorumuz gidip önerisini almak istedim o da FerroZinc-G yazdı. Sağlıkocağının verdiklerine güven olmuyor maalesef 😅
MasalsMommy Tugbagunes Paraben içerdiği için önermedi bizim doktorumuz başka aldık o yüzden. Bestiron kullanıyoruz şu an
Zeynep1506 Ben kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım bütün ilaçlarda herşey var bence sonuçta sağlık merkezi veeiyor
aysenurakb Bugün gittiğimiz alerji polikliniğinde başka damla bulamadınız mı bunu kullanmayın denilen damla😒belki alerjiden şüphelenildiği işin bize söylenmiştir tabiiki her bebek özeldir ama bize önerilmedi 🤷♀️
Tugbagunes bjkesra1903 🤦♀️🤦♀️ ben doktora goturmustum kullanma demedi bana saglik ocagi verio dedi🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Hilalse Tugbagunes ya ben o kadar pimpirikli değilim sonuçta zararı olan bişeyi neden sağlık ocağı versinki doğal ne kaldı zaten şu zamanda 🤷🏻♀️
Erencinarinannesi Tugbagunes benim oğlumda çok yoğun kusma yapmıştı sonra ferrum fort vermişlerdi o da aynı şekilde kusturdu sonra bestiron kullanmıştık o hiç bişey yapmamıştı
Erencinarinannesi Tugbagunes of bizde çok çektik o reflüden ama gaviscon infant vermişti onu düzenli kullanınca geçmişti birde ben hiç salçalı ve ya gaz yapıp reflüyü tetikleyecek hiç bişey yemiyordum
Tugbagunes Erencinarinannesi bizede daha yeni bi besin takviyesi verildi bebalac in bakalim cok fayda etmedi gbi ama denicem bikac gun daha .ben goturdum kac kere doktora 6 aya kdr ilac vermiyoruz dedi bu doktorda verdi bakalim nolcak .ne zman gectu sizinki
Erencinarinannesi Tugbagunes bizimki yenidoğan reflüsüydü 4 ay a kadar çektik sonra yavaş yavaş düzeldi