ElifimSaremm Merhaba, kızım 1 yaşına girdi ve bir haftadır emmek istemiyor öyle ki dönüp bakmıyor bile😞 aç bıraktım belki yemekle doyuyordur diye yok hiç umut kalmadı artık fakat göğüslerim çok sızlıyor göğsüm için öneri istiyorum tecrübeli anneler lütfen
Dogabebekkk ElifimSaremm sağım yapmıyor musunuz? Bence sağım yaparak içirmeyi deneyin ara sıra da tekrar emzirmeye çalışın hiç emmiyorsa kesilene kadar sağım yaptığınız sütten fayda görsün bebeğiniz . Zaten 1 yaşına girmiş artık ana öğünü süt değil endişe etmeyin bence
elifiii ElifimSaremm 1 yas atak dönemidir. Memeyle ilgili birileri birşey dedi mi artık emme ögh pis gibi şeyler. Bence siz sagıp teklif edin, ve sagmaya devam edip depolayın buzlukta uygun kosullarda. Bu dönem geçici olabilir. Eger yemek de yemiyorsa idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor olabilir( ya da baska enfeksiyon) şimdilik takipte kalın.
ElifimSaremm Dogabebekkk sağım yapıyorum fakat onu da pek istemiyor gibi, çevremdekiler sağmakş göğsün süt dolmason diyor anlamadım ne yapmam gerekiyor
Dogabebekkk ElifimSaremm eğer sütten kesmek istiyorsanız sık değil ama ara ara sağım yapmanız lazım git gide daha uzun aralıklarla. Birden dolu göğüs hiç boşalmazsa süt kanalınız tıkanır mastit e kadar gider Allah korusun