Bfsozn Arkadaşlar her sabah ki bel ağrısından bıktım sezeryanla doğum yaptm ondan mı kaynaklaniyor yoksa 8 kilo oğlum var onu kucagim da gezdirmekten mi oluyor anlamış değilim
Rodin124 Bfsozn spinal anestezi mi oldunuz? Ben oldum ve 5 gün oldu taburcu olalı geçmedi üstelik omuz agrımda çok var
Nekwa Bfsozn bebisten de olur usutmeden de Benimde oglum 8 kilo Yun korse tak gündüzleri özellikle yelekle dolas canım Yoksa beli.bikini tutmuyo insanin
Sevil Bfsozn sezeryandan oluyo malesef ben hem spinalin ignesini yedim hem genel uyutularak sezeryan oldum bel degil ama sag bacagimin agrisindan oluyorum artik.
Karenimmm Bfsozn valla bizimki 6 aylık oldu 6 ay sonra başladı benimde bel ağrım. Şöyle bi takip yaptım şiddeti en çok ne zaman diye bebeğimi çok gezdirdiğim zaman ve afedersin ilişkiden sonra çok oluyo benim. Onlara dikkat etmeye çalıştım ben geçmiyo ağrı ama şiddeti azalıyo
ysmmnk Rodin124 ben de spinal oldum omuz ağrım bi hafta sürdü ama geçti, anestezi yapar demişti doktorum. bel ağrım benim de var benim bebeğim ayakta sallayarak uyuyo neyazıkki, bel ağrımı buna bağlıyorum.
Mom09 Rodin124 omuz ağrısını 2 gece çektim ama uzanamıyordum bile çekiyordu hemen boyundan oturarak uyudum çok geçmiş olsun en kötüsü oydu benim için 😔
EymenArasGmze Rodin124 omuz agrisi emzirmmekten olur ilk zamanlar oluyor ama 2 3 gune gecer o nun sezarynla alakask yk
Hsbylmz Emzirirken sırtınızı destekleyin geceleri mutlaka bel boşlukta olursa kabur şekilde emzirirsem oluyo benimde
ZeynepAdam Bfsozn valla ben kizim 3 aylikken yatagi degistirdim biraz daha rahatladim ama gun icinde agir kaldir indir yatana kadar yine bel agrisi oluyir. Benim sol el bilegimde tutmuyor kuturduyor resmen ve sag bacak cekiyor kalcadan bel fitigi olmaktan korkuyorum. Kilolu cocuklarda ve annede kiloluysa oluyor maalesef. Yengemde yegenim bebekken olmustu bende zayiflamak icin yediklerime dikkat etmeye basladim artik .