Poyraz-Ruzgar Bebeğim 6 aylık son günlerde uyku öncesinde ağlama krizine giriyor. Gündüz çok sıkıntı olmuyor ama akşam uyuyana kadar perişan oluyor. Bu konuda önerisi olan hanımlar lütfen cevaplarmisiniz.
Srhnzlcn Poyraz-Ruzgar oğlum 3,5 aylık bz gündüzleri öyleyiz bide 45 dakkada uyanıyo ağlayarak.. inşallah biri yazar da çözüm buluruz
Lawyer_Mom Poyraz-Ruzgar Benim bebeğim de aynı 5 aylık aspiratör başında sakinleştirip uyutuyorum. Telefondan açınca aynı etki olmuyor.
Aysenur-Goktug Poyraz-Ruzgar 2 ayligiz bizde de ayni sorun var ya bi haftadir uyku delisi oldu gozu kapaninca aglamaya basliyo uyanmaya calisiyo uyanamadikca daha cok cildiriyo
Poyraz-Ruzgar elmalikurabiye Rezene verdim ama faydası olmadı. Dis için herhangi bir şey vermiyorum Yararlı olmadığını söyleyen çok oldu.
elmalikurabiye Poyraz-Ruzgar yariyor. Calpolu sadece ates dusurucu gibi dusunuyoruz ama ayni zamanda agri kesici. Hafif uyku da yapar. Ben cok zorda kaldigimda calpol verirdim. Dis jelini de yine cok cok zorda kalinca kullanirdim. Bi deneyip gozlemleyin isterseniz
Srhnzlcn Poyraz-Ruzgar oğlumunda sagı solu belli Olmuyo bazen 10 dk bazen 1 saat☺️Hergün yeni bi huy ediniyo😅
Poyraz-Ruzgar BilgeSiir 6 ay 6 günlükler şuan ve 6 gündür böyle. Bir yerlerde ayar düğmesi mi var diyorum. 6 bitti hadi huyumuz değişsin moduna geçelim.
Poyraz-Ruzgar Snmtt Bebeklerim ikiz inanın yoramiyorum çocukları çünkü ben yorgunluktan bir şey yaptiramiyorum. Burda bazı anneler bunu yaptık bunu yapıyor bebeğim diyor. Ben ise 😭
Snmtt Poyraz-Ruzgar yok tam tersi yorgun uyuyorlar demek istedim ben😊 verdiğiniz sevgi yeter başka bi şey yapmaya gerek yok ki. Bende bazen o hisse kapılıyorum ama sonra güldüğümüz ufacık bi an bile yetiyo onu fark ediyorum etkinlik oyun falan asla gerek yok kendinizi üzmeyin bu konuda🥰