Ebrar18 Hanımlar uyguna bırakıyorum . Pazarlık payı vardır . İstanbul pendikteyim . Telsiz ler çalışıyo sıkıntı yok . Almak isteyene yardımcı olurum
gozde__ Sevimli odada telsizi gizlemek için harika bir üretim bence . Ayrıca bu ne saçma yorum alırsın almazsın da gereksiz nedir 😂
Ebrar18 gozde__ cızırtı yapmıyor . Fiyatı 160 tl ama kesin alıcıyla pazarlık payı var . Elden de teslim edebilirim . Ya da kargolarım sıkıntı yok
gozde__ Ebrar18 ben alacağım ama 160 çok benim için doğuma az kaldı masraflar fena arttı hangi ildesiniz
Ebrar18 gozde__ ben istanbul pendikteyim kurtköyde . Elden teslim edebilirim . Kesin alıcı iseniz fiyatta indirm sağlıycam . Dış görünüşüde bebek odası için çok eğlenceli gerçekten 👍🏻 .
Deletedmom5284 bence çok kullanışlı bir ürün bebek telsizi, 1 ay bebek kameram bozuldu her dakika işimi bırakıp kapısını dinlemekten bıkmıştım sanki 1950lerde yaşar gibi 😂😂
Ebrar18 gozde__ numaramı veriyim hemen kaydedin bana yazın . Çünkü burdan irtibat kuramayız ben yardımcı olucam size 0552 223 34 18