Deletedmom95 Kızlar günlük bakım yapıyor musunuz? Yapıyorsanız neler? Tavsiyeleşelim ürün ismi fayda gördüğünüz ürünleri de paylaşın.
sedos23 Deletedmom95 ben sabah akşam yıkayıp nemlendiriyorum dışarı çıkacaksam da güneş kremi sürüyorum
Simiyy Bioderma yüz yıkama jeliyle yıkarım sonra estee lauderın toniğiyle kalanları temizler öyle yatarım sabah yüzümü yıkadıktan sonrada biodermanın nemlendiricisini sürerim bu kadar
Deletedmom95 Simiyy hangi ciltler için. Gözle görülür etkileri neler. Ben de cilt temizliğine çok önem veririm.
Deletedmom95 Mommyy70 ne gibi memnuniyet sağladı? Şöyle Işıl Işıl bi cilt istiyorum.🤨 çoğu jel güzel temizlemiyor. Bir de karma ciltlere uygun mu?
Deletedmom95 Dn123 Gül suyu çok öneren var. Faydası neler? Ben inanmıyorum gül suyundan iyi bir iş çıkacağına ama.
Simiyy Deletedmom95 gözle görünür etkisi yok bacım rutin temizlik ben de o amaçla almıştım zaten. Sadece güzel arındırdığı için gözeneklerim biraz daha sıklaştı
Mommyy70 Deletedmom95 ya bunu düzenli kullandığınız zaman cildiniz dupduru oluyor yağlardan arınmış olarqk.
Dn123 Deletedmom95 sivilce oluşumunu engelliyor ph değerini dengeliyor tazelik katıyor. Bence en önemli etkisi sivilce oluşumunu engelliyor. Yumusatiyor yuzu
Deletedmom95 Simiyy kız nasıl olmaz gözenek sıkılaştırmış ya. Bu en büyük başarı. Beğendim bak bunu. Kimi zaman bazı ürünler hiç güzel temizlemiyor ama bazıları gece yatmadan temizliyorum sabaha çok iyi bi cilt çıkıyor ortaya.
Simiyy Deletedmom95 evet sıkılaştırıyor bu iyi benim için ama lekelerim gitmedi siyah nokta için hala bant kullanıyom bana yeterli gelmedi ben istiyorum ki herşeyi halletsin 😄
Deletedmom95 Simiyy cilt bakımı iki ayda bir tavsiye ederim. Beş kilo vermiş gibi oluyor. Tabi vakumdan yüzüm kan toplasa da çok rahatlıyorum. Bir tane siyah nokta kalmıyor.