Kaan12_ 3 aylı oldu bebeğim elini ağzına götürüyor sürekli ağzıyla baloncuklar çıkarması normal mi ? Kimin bebekleri böyle 😋
Hiranur2010 Kaan12_ ay bende simdi acacaktim bu postu kızım 2 ay 20 günlük eli sürekli ağzında salyası akıyor baloncuk çıkartıyor kayinvalidem distendir dedi ama sanmıyorum ya normal mi acaba 🥰
TosbikAnnesi1 Kaan12_ benim de oğlum 2 ay 16 günlük oda başladı elini ağzına götürmeye salyası da akıp duruyor sanırım normal ellerini keşfediyorlar 😅
Ssumru Kaan12_ benim bebiste öyle tek el yetmiyor iki eliyle birden ağzına götürüyor ellerini tanıyorlar annesi normal yani hatta bu aylarda olması gerekiyor diye biliyorum benim kız 2 aylıkken başladı ellerini emmeye 😁
TosbikAnnesi1 Hiranur2010 diş için çok erken bence ,tükürüklerini henüz yutmayı bilmedikleri için salya normaldir demişti bi arkadaşım 😊sanırım her bebek aynı bu dönemde
Mervenis Hiranur2010 benim bebegimde 2 bucuk aylik ayni durum bizdede var doktor dis etlerini kontrol etti kabarmis beyazlamiş etleri dişten dolayi dedi sizinkide dişten dolayi olabilir🤗
1kiz1oglan Kaan12_ benim oğlum da 3 aylık eller sürekli ağızda ,önünde ki önlük sürekli ıslanıyor, ayrıca baş parmağını emiyor umarım kalıcı olmaz sadece keşif dönemidir.
Belo06 Kaan12_ benim kızımda 3 aylık sol eline dikkatle bakıyor ağzına götürüyor normal tabiki keşif yapıyor minnaklarımız
Nilican Kaan12_ benim de öyle sürekli eli ağzında bazen midesini bulandırıyor kendinin bir keyifle mırç mırç emiyor elini