Canannn38 Kızlar bebeğim 3ay 5 günlük ama karnı tok olduğundada elleriyle oynar falan eline bakar sonra ağzına götürür ellerini emmeye çalışır Yavaş yavaş salyalarıda akmaya başlıyor acaba diş olabilirmi yoksa erkenmi daha
agustosbocegim Canannn38 benim kızım da o aylarda öyle tepki veriyordu normal bence diş için erken biraz ilerledikçe salyası durdu ama arada elini emdiği oluyor
mervedmr Canannn38 Ellerini keşfediyor annesi. Benim kızımın da eller 3 aydan beri ağzında. Ben de hep diş mi diye düşünmüştğm ama değilmiş bütün bebekler yapıyor:)
Umay_3408 Canannn38 benim kızım 3ay 6 günlük doktora götürdüm sürekli türük ve eli ağzında olduğu için dişten korktuk fakat doktor baktı ve öyle birşey olmadığını elini tanımaya çalıştığını tükürmesinin doğal olduğunu elini her ağzına götürdüğünde aç olmadığını söyledi korkmana gerek yok bir kaç gün oldu doktora gideli bende ☺️
Asumankocak-24 Yaa benimki de 2 ay 22 günlük benim kızım da ellerini emiyo ve ağzından tükürükler çıkartıyor beni de Bi yeşillendirebilir mii