Nadiye Uykusuzluktan ölüyorum resmen ama yok uyuyamıyorum dön dön durdur😧 tam uyuyorum bu sefer çocuk uyanıyor bu seferde tekrar başa sarıyorum.
Karakiz Nadiye aynn bizde son 1 haftadir basa donduk burnu cok tikaniyo artk gucum kalmadi annemde uzak biri gelse bebegime baksa guzel uyusam diyirm 😊
Miniktavsan Nadiye bende öyleyim annelere uyku eğitimi var mı acaba? 🤭 İlk aylarda uyumuyodu kızım şimdi o uyuyo ben yine uyuyamıyorum sanırım alıskanlık oldu. Her sabah kalktığımda öğlen uykusuna yattığında bende uyucam bugün diyorum ama hiç yatamadım daha🤭
Nadiye Yildizpehlivan uyku apnesi mi ? Kız olabilir mi ki. Başka belitileri neler acaba bi netten bakayım
Miniktavsan Nadiye aynen öyle benim uykusuzluk hamilelikte başladı gece sıcaktan uyuyamıyordum hiç aylardır uykum yok yani🙆🏻♀️
AhseninAnnesi Biz 7 ay olduk. Durum hiç değişmedi 7aydır uykusuzluk çekiyorum. Uyku arasında bile zır zırr ağlayıp, yanındakini uyutmayan bi kızım bizimki 😒
Nadiye Mduygum bir tek hafta sonu çay içerim eşimle kahvaltıda. kahvede haftada 1 oda birileri gelirse
Eminee Nadiye aaa ben dün gece 4:00 e geliyordu uyuduğumda ben uyudum bebeğim uyandı papatya çayı iyi geliyor ama onu içince de ayılamıyorum bu seferde bebeğim uyumazsa diye içmiyorum