Selin10 Dün Dr kontrolünde kan testi verdik değerlerine bakıldı 14 aylık oğlumun kan değerlerinde ciddi oranda düşüş olduğu söylendi Demir depoları boşalmış doktorumuz reçete yazdı damla falan verdi yarın alacağız başına bu şekilde gelen var mı nasıl hızlı şekilde kan değerlerini yükseltebiliriz önerileriniz neler yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Zekimurendebizigorecekmi Selin10 maydanoz çok çok iyi geliyor .. yetişkin bir bireyin bile hızlıca toparlanmasını sağlamıştı
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Selin10 Ciğer verebilirsin, et,kıyma, pekmez, demir ilacı destekleme, demir ialcından 2 saat sonra ve önce süt ve süt ürünleri vermek yok demir emilimini azaltır.c vitamini ile demir daha hızlı emilir. 🌸 Et köfte ciğer vs tüketmeyen bir bebek mi?
Selin10 cinar-annesi ilacını 1 ay önce kesmiştik yaşını doldurduğu için yarın tekrar başlıyoruz doktorumuz ilaçlarını da değiştirdi
EgeMeva Selin10 bizde 13 aylık olduk baktırdım hem demir hem B12 eksik çıktı..ferrum yazdı ama kızımı alt üst bir hafta da p.tesi başka demir ilavi alacağım geçmiş olsun
Araseymen Selin10 kırmızı et,yeşil mercimek suyunu dökmeden çorbasını yaparsan suyunda ciddi anlamda demir barındırıyor,sabahları aç karnına uzum pekmezi,kara kuru üzüm bunlar ciddi anlamda kan yapıcı şeyler bolca tükettir bebişe.
nursocum Selin10 et yedirme et suyu yapmıyor musun kemik iliği suyu onun içerisine bir kaç damla limon sık çorba gibi içir
Selin10 GokturkAlp Sidefer kullandık yeterli gelmedi sanırım ki beslenmesine de çok dikkat ederim nasıl değerleri düşğk çıktı anlamadım
Selin10 nursocum bütün çorbalarına ilikli et suyu koyuyorum birde dediğiniz gibi deneyeyim inşallah içer bebeğim
sokomel nursocum demir etin suyundan değil kendisinden geçer. @Selin10 et yumurta baklagil bunları vermeye çalışın.
Gamzeli Selin10 siyah uzumun kurusu canim onu yesin o kan yapar. Keciboynuzu ozu kan yapar. Birde keviboynuzu pekmezi ile portakal suyu. Bildiklerim bunlar.