Zene2023 Kızlar 2 aylık kızım var ve şuan aşırı gaz sancısı var sancısını hafifletmek yada tamamen ortadan kaldırmak için ne yapabilirim bilginiz var mi yardım edin lütfen 😟
Ygtakn1 Zene2023 benımde aynı sorun var canım nurse havys gaz damlası kullanıyorum aynı zamanda kendım rezene cayı içiyorum
Ozbkkk31 Zene2023 kimyon ve rezene hem sen içip hem de 3 çay kaşığı bebeğe verebilirsin. Bir de karnını ve belini ılık zeytinyağı ile ovala. Hem tuvaletini rahat yapıyor hem de gazını rahat çıkarıyor.
Ygtakn1 Zene2023 canım koröalde bebege de verem varmıs ama ben vermıyorum bebehım cok kucuk kendım içiyorum herseye bolca kımyon katıyorum baya ıyı geldı ıkısıde
Hakanrabia Bende kimyon çayı içiyorum çok kişiden duydum İbrahim saracoglunun kürü, sıcak su koyuyoruz ayaklarını kaldırıp indirip karnına masaj yapıp dua ediyoruz çok zorlanıyorlar miniklerin Allah kolaylık versin
Mavismila ilk önce sakin ol ve rahat rahat bi bebek yağı ile bu masajı harfiyen uygula faydasını göreceksin ben çok cektim gaz meselesinden bu bize iyi geliyor bi de nurse hrvys gaz şurubu var canım günde iki defa sabah akşam olmak üzere veriyorum 1 çay kaşığı bize çok iyi geliyor eğer sizde sadece biogaia kullanıyorsanız o bir bağırsak düzenleyicisi gaz damlası değil haberiniz olsun sevgiler
Nazli1598 Zene2023 biogaia pek bir işe yaramıyor gercı bebekten bebege degısıyor ama relactaz senın sutunu sındırmesi için biogaia gaz parcalayıcı prebiyotık bakteriler ıstersen bır dene ılk uc gunden sonra etkısını gorecegıne emınım