Mervish24 Anna babasi olarak ne alabiliriz arkadaslar 1 yas dogum gunu. Yatirimlik altin mi oyuncak mi yoksa sus altin mi? Kupe ve bilekligi var takmiyor ikisini de
Zekimurendebizigorecekmi Mervish24 Altın hesabı açıp bir miktar olsada hesabına altın yapabilirsiniz .. oyuncak falan hep alınıyor .. takı tarzı şeyleri de ben sevmiyorum gereksiz geliyor yani bu yaştaki bebeye .. en güzeli bu bence
Aselhafsa61 Mervish24 ben ce eve salıncak alabilirsiniz veya yaşına uygun bir oyuncak hemde yatırım yapıp altin koyabilirsiniz sonucta cocuk altin hesabi açtık demekten anlamaz
Naz_N Mervish24 anne baba olarak 1 yaşında özel ne alsanız anlamayacak zaten, ne eksiği varsa ya da düşündüğünüz bir oyuncak vs alınabilir. Eksiği yoksa da birikimine katarsınız ayırdığınız bütçeyi🐣
Oznur123 Mervish24 eşim akulu araba aliyor bende sallanan at almak istiyordum kahinvalidem ben alıyım onu dedi simdi aklıma hicbirsey gelmiyor kendi ellerimle birseh hazırlamak istiyorum hatıra kalsın istiyorum aklıma ona masal kitabı yapmak var bakalım deneyeceğim