Cansuderen28 Kızlar merhaba 2 aylık bebeğim var onu hep sola yatırdım ve kucaktaykem hep sola bakıyo sağa sola kafasını çevirebiliyo ama önceliği hep solu hep sola bakıyor bunu nasıl düzeltebilirim
poncikannesimlk Cansuderen28 benimde öyleydi sürekli sağlı sollu yatırmaya özen gösterdim zaten 3. Aya girince kendisi kafasını düz tutmaya düz yatmaya başlayacağı için kafa şekli düzeliyor siz yine de sağına soluna yatırmaya özen gösterin
Ogullarinaasikanne Cansuderen28 canim ben her emzirip yatirma sonucu sag sol cevirirdim gündüz uykusundada sirt ustu yatirirdim cok kusan bir bebekti kusar gormezsem diye gündüz yanımdayken sirt ustu yatirirdim sadece. Kafasinin sekli icim bu cok onemli dikkat edin
Barlasb10 Sağ tarafına yatırmaya çalışın benim oğlum da hep sola alıştı hep sağa düzeltiyorum uyurken falan sırtına destek koyuyorum sağa yatsın diye çünkü Sola yatmaktan kafasının şekli bozuldu sanki
Nursah07 Bizimki de aynı😟 sol tarafı sağa göre daha düz hatta düzeltmek için kafa yastığı aldım ve sağa yatırmaya özen gösteriyorum inşallah düzelir 😣