Kuzey03 Melissmom yeşil paket molfixe göre büyük ben 2 kullanmadan 3 e geçtim molfix beyaz aldım büyük geldi kaldırdım yeşil paketten aldım bir ay sonra falan onu kuşlanmaya başladım bebeğim 8 kilo beyaz paket 3 no kullanıyorum tam oluyor
Ipekkiz Melissmom başka marka kullanmadım kıyaslayamam ama alt sınıra yaklaşınca hemen değiştiriyorum bedenini mesela 7-11 kg bezi 7 kg olunca kullanmaya başlıyorum diğeri 4-9 bile plsa küçük geliyor anlatabildim mi acaba 😃
Hale-kd Melissmom neye göre kıyasladığınıza bağlı bebeğim 7 aylık 8 kilo ben 4 no kullanıyorum. Daha önce sleepy kullandım mesela sleepy’nim göre Molfix daha büyük bence.
Melissmom Kuzey03 siz kaç beden kullanıyorsunuz yorumlara baktım hep küçük demişler bi de siz memnunmusunız
Kuzey03 Melissmom ben cok memnunum başka ucuz markalar denedim ama molfix gibi güzel gelmesi bana dokusu yumuşaklığı cok güzel sızdrımıyorda
Sonay38 Melissmom benim kızım 8000 kilo 7 buçuk aylık biz 4 numarasını kullanıyoruz ben rahat olsun diye 5 numarasını da aldım çok büyük oluyor 4 bir buçuk yaşına kadar rahat kullanılır benim tosbaya
Aselhafsa61 Melissmom ben kullanıyorum 3 ah 23 gunluk molfix pure&soft 4 numara kilosuda hemen hemen sizin ki kadar
Analist Melissmom ben molfix pure softtan cok memnunum ancak 3 numarasi bize kucuk 4 numarasi buyuk geldi 8 kiloyuz. O yüzden goon aldim 3 numara molfix goon a göre bir tık kücük bu arafa goon u da tavsiye ederim cok yumusak ve hic lastik izi yapmiyor sifir