Mrtnurr Ya kızlar acayip uykum geldi ama bizim afacan uyumak bilmiyor habire emmek istiyo uyuyır tam cekiyorum hopp gözler acıldı bugün neden böyle oldu onu bırakıp akşam bikaö saatligne dışarı cıkmstm onun intikamımı bu nedir anlamadım
Balannesi Mrtnurr Annesinin kokusunu özlemiştir❤️ Bugünlerinizin tadını doyasıya çıkarın🙏🏼Büyüdükçe memede durma süreleri bir hayli kısalıyor koynunuzda bol bol öpüp koklayın😍
damlahira Mrtnurr yatarak emzirin hem o uyusun hem siz ben gündüzleri öyle yapıyorum başka türlü uyumuyor gündüz
Mrtnurr Balannesi ondan mı benfe anlamadım uykusuzluktan duramıyrmmm yaaa tam yatırıyorum yatagına hooop gözler hiç uyumamıl gibii dedim doymuyormu ama doyamasa agkar degilmi
Alyaveannesi Mrtnurr ayni sorun bizdede var napacagimi bilmiyorum göğsümde uyuyo yataga koy gozler aciliyo 😂
Mrtnurr Balannesi ozaman derdii nee yaaa 😣😣😣😣 gündüzde pek uyumadı zaten kucagımda uyuyor bidaha bırakıp çıkmıcam
kuzeymom Bebeğiniz küçükse kesinlikle yatarak emzirmeyin ayrıca sizi emzik gibi kullanıyor emzik vermeyi deneyin