Prensessliya Bebeğinde egzama olup kortizonlu kremler , mustela , bepanthol haricinde ne kullanıyorsunuz iyi geliyor bebeğimin yüZü çok kaşınıyor ancak çözüm bulamadım kortizonlu krem kullanmak istemiyorum
Annesirintugceuzun Prensessliya Hametan ve Advantan bize iyi gelmişti. 👌 Diyette yapmanız gerekiyor tabii. 🤷🏻♀️
Prensessliya Mommyy70 yapıyorum ama aşıdan sonra galiba yeni bir alerji tetiklendi ne alerji yapıyor bulamıyorum
Nuray1 Bepantholun sensıderm kremini kullanıyoruz 3 gündür ıyı geldi kasıntısı azaldı hatta kızarıkları bıle gectı yüzündeki
Prensessliya Miraykiz58 daha önce kullandım evet işe yarıyor ama kortizonlu olduğu için kullanmak istemiyorum
Mrvalpaslan Prensessliya advantan ve fito çok iyi geldi fito nemlendirici 😌 geçti şükür ara ara fito kullanirim
Prensessliya Mrvalpaslan evet fito da iyi geliyor bebeklerde kullanımı hakkında bilgi bulamadım o yüzden tereddütteyim bir zararı var mı
Tuback93 Prensessliya benim bebeğimin karnında pütürlü kızarıklar cıktı. Alerji zannettim. Mustelanın pişik kreminden sürüyordum kendi kendime belki gecer diye. 3 gün önce doktora gittim ve doktorumuz egzama oldugunu söyledi ve şu kremleri yazdı 2 gündür kullanıyorum. Bioderma atoderm ıntensive baume ( her banyodan sonra tüm vücuda uygulamacak) ve Hipokort krem ( kortızonlu bu, leblebı büyüklügunde ince tabaka halınde egzama üzerine dedi)
Prensessliya Tuback93 mustela kullanıyorum bioderma ya da mustela demişti doktor , Hipokrat kullandım evet geçiriyor ama tekrarlıyor sonrasında üstelik kortizon var çok kullanılmıyor🤦🏽♀️
Dorika Gün içinde sürekli sade suyla yıka havlu kağıtla durula canım. Vücut bunu atması gerekiyor sadece zaman
Prensessliya Dorika gerçekten çok zor sabretmek gerekiyor ama çocuğu öyle görmek de hem onu beni yıpratıyor 🤦🏽♀️
Dorika Prensessliya benim bebeğim 1aylıkken öyle oldu sabır bol su ve durulama. Önce bi pick noktası yapıyor o pick advantanlar kullansan bile yapıyor (yetişkin olarak ben kullandım) bebeğe doktor vermedi. Sarı sarı iltihap gibi çıktı hatta 2hafta sonra azalarak geçti
Prensessliya Dorika kesinlikle aşı karşıtı değilim yapılması taraftarıyım ama aşıdn sonra ortaya çıkıyor genelde
RuzgarMommys Bioderma atoderm cook kuru ciltler için Biz 2 aydir kulaniyoruz cok iy geliyor seet sert kuru kuruydu alerjiden dolayi bacaklari kabuk olmuştu yumuşadi cok şükür