sibellbuglem Bebeğim doğduktan 5 gün sonra tapuk kanı için sağlık ocağına götürdük ebe “Tera D3 “ d vitamini verdi ve biz bunu kullanmaya başladıktan sonra bebeğimin kakasını yapamadığını farketttim ve kullanmayı bıraktım sonra araştırdığımda ise sağlık ocağının verdiği vitaminin bu soruna yol açabileceğine okudum bu ne kadar doğru sizce ? Sizin başınıza böyle bişey geldi mi ? Ve ben bunu doktoruna söylemeyi unuttum kontrolümüzde😞 Sizler D vitamini ne kullanıyorsunuz 🤔
Gzzzzd sibellbuglem Aynı problemi biz de yaşadık hemen bıraktık şimdi ocean 400lü kullanıyoruz devlet karşılamıyor ücretli maalesef.
Liyaa sibellbuglem sağlık ocağı genelde devit verir bende tera D3 kullanıyorum yoğun bakımdayken başlamışlar bende devam ettirdim aksine bizimkide sürekli kaka yapıyordu ve çok şükür hiç gaz sıkıntısı yaşamadık
Gecesmom Wellcare 400 lük günde bir fıs. İçeriği temiz ve zeytinyağı var 👍🏼 Normalde bile kabızlığı varsa zeytinyağı iyi gelir bu ilaç sayesinde
Gecesmom sibellbuglem reçetesiz alabilirsiniz hatta madam10.comda indirimde oluyo sürekli ben stokluyorum ordan
Umutisa sibellbuglem bence doktoruna danışmadan ilaç alıpta kullanma derim sonuçta bebeğin söz konusu Allah korusun.. her bebekte aynı etkiyi verecek diye bişey yok sonuç ta sen sağlık ocağına git bi durumunu orada anlat enazindan
Kumsal77 sibellbuglem aaa evet bnm bebeğimde kakasını yapmıyor sonra fitil veriyorum ishal oluyor bende Demir ilacından olduğunu düşünüyorum 🤔
Minikprenseees Sağlık ocağı bana da verdi 15 günlük olunca başlanıyor Dr umuz da tavsiye etti daha dün başladık kakasında herhangi bir sorun yok yapıyor
Ashlee sibellbuglem deca tabs d3 kullaniyorum icerigi gayet temiz devit 3 Bebegime gaz yapmisti biraktim hemen
Happybaby1 sibellbuglem bebeğim 4 aylık biz 15 günlükten beri probiyotikli D vitamini kullanıyoruz 6 ay bitene kadar bu şekilde önerdi doktorumuz.hiç kabızlık problemi yaşamadık.ilacın ismi NBL probiotik d3 drop. Doktorunuza sorabilirsiniz.
PoyrazinannesiEbru sibellbuglem Coledan kullanıyorduk. Deca-Tabs a geçtik. Sağlık ocağından bize de Tera D3 verdiler. Doktorumuz kullanmayın onu dedi. Araştırınca ben de pek iyi yorumlar görmedim içeriğiyle ilgili.
dddy sibellbuglem wellcare kullanıyorum içeriğinde zeytinyağı var hiç kabızlık gaz VS yapmadı memnunum