Mysunshines17 Merhaba hanımlar Bugün 6.ay asimizi olduk normalde kusan bir bebek değildir benim bebeğim ama biri aşıdan 4-5 saat sonra iki kez fışkırır gibi kustu şimdi uyku saati uyumaya yatırdım ama aklım kaldı dizinde oldu mu endişe edilecek bir durum mu
Bebek2020 Mysunshines17 geçmiş olsun canım. 2 hafta önce yaptırdık hiçbir sorun olmadı bizde. Benim bebeğim doğduğundan beri kusan bebek zaten. Yeni yeni kusmaları azaldı. Ama aşıdan önce mi sonra mı hatırlamıyorum bir kez emzirirken ağız dolusu kusmuştu
Arass0407 Mysunshines17 bizde 4gün önce yaptırdık araba da kucağımdaydı çok fena kustu fışkırarak ve büyük bi insanın kustuğu kadar kustu bende çok korktum eşim araba tutmuştur deyince şey yapmadım ama şuan meraj ettim
Mysunshines17 Bebek2020 Hih aynen benimki de mamadan sonra hemen çıkardı hepsini hiç kusan bir bebek değil halbuki ama ista insan endişe ediyor
Bebek2020 Mysunshines17 sonra tekrarladı mı. Tekrarlamadıysa ateşte yoksa sorun yok. Aşılarda ilk gün önemli
Mysunshines17 Arass0407 Yani demek ki bir çok bebekte aynı tepkiyi veriyor hayır endişe ettiğim şey ikizinde her hangi bir durum gelişmedi olur da gece uykusunda o da kusarsa duymam diye endişe ettim çünkü dizinde söylediğiniz gibi öyle böyle değil ciddi bir kusmaydi bizimki de
Mysunshines17 Bebek2020 Merhaba şükür gecemiz rahat geçti ikisi de kusması ateşimiz de olmadı ekstra bir huzursuzluk da yok atlattik galiba asinin etkisini