hulyadurmus Kızlar bugün bebeğim elini sürekli kulağına götürdü, koku, sarı akıntı,ateş yok yinede kulak enfeksiyonu olabilir mi ?
Annesirintugceuzun hulyadurmus Kaç aylık bebeğiniz? Diş çıkarıyor olabilir. Benim kızımda kulak enfeksiyonu olmuştu ve ateşi düşmek bilmemişti. 🤦🏻♀️
incitanemmm hulyadurmus benim bebeğimle 4.bucuk aylık elleri sürekli kulaklarında doktora goturdugumuzde sorduk bakti kulağına bisey 5ok dedi bende enfeksiyonlar korkuyordum. Ama sanirim dis hazirligi
asz hulyadurmus kulak enfeksiyonu olmayabilir.oğlum 6.aydan beri yapıyor hatta öyle ki sürekli kurcalıuor ,çekiyor bazen kanatıyor az da olsa.doktora gösterdim ben acaba kulağı mı ağrıyor diye.ağrı olsa anlamaman mümkün değil dedi.çok farklı ağlama (durmadan canı yanar gibi)ateş,huzursuzluk olur dedi.diş çıkarınca da dişin ağrısı kulağa vururmuş o yüksek ihtimal demişti.ama yine de takip et dedi.şuan 10 ay 19 günlük arada yapıyor gün içinde.
incitanemmm hulyadurmus simdi çıkmasa bile erkenden dis hazırlık dönemine giriyorlar baslayabiliyor dis sıkıntıları tabi yinede ihmal etmemek lazım kulağıyla alakalıdır olabilir
Deletedmom9 hulyadurmus Çıkmak öyle ha deyince olmuyor sadece belirti olabilir çıkması zaman alıyor tabii.
Annesirintugceuzun hulyadurmus Evet ateş ile başladı ve biz sadece ateşle uğraştık. Enfeksiyon ateş yapıyor ve kolayına da düşmüyor. 🤦🏻♀️ İçinizin rahat etmesi için bir doktor kontrolüne de götürebilirsiniz tabii. ☺️🙏