Oznur28- Merhaba anneler benim ikizlerim var şuan 5bucuk aylıklar kızımın doğduğun da kalbinde ufak bı delik vardi kapanıp kapanip kapanmadıgini pazartesi doktora götürüp ogremicem fakat böyle olupta kapanamam yada daha fazla açılan varmı
Balkizlarim Oznur28- halamın Gelinin bebeği kalbi delikti kapandı canım Allah şifa versin inşallah 🤲🙏
Bireylulmeselesi02 Oznur28- benimde aynı durum ama henüz hastane gidemedik pandemiden ötürü gitmek istemiyorum hamilelikte öyle çok denk geldin genelde kapanıyormuş genellikle 3-4 yaşında falan diyorlar
Tunamiko Oznur28- benim bebeğimde de var. Çoğu bebekte olan birşeymiş zamanla kapanıyormuş. Ara ara gidip kontrol ettirmek gerekiyor tabi.
Oznur28- Balkizlarim nefes alırken böyle hiiiihhhh ediyormuydu benim.kizim.oyle yapıyor ama kalp e bağlıyorlar şuan için diğer testleri temiz çünkü
Oznur28- Bireylulmeselesi02 inşallah canim 🙏 ama benim kızım hiiiihhhh yapiyo nefes alırken aynı nefes alamıyormus gibi yapıyor oluyormu sizde de
Bireylulmeselesi02 Oznur28- vala canım onu hiç görmedim çok şükür öyle bir şey olmadı ama içim rahat etsin diye doktora götüreceö benimkiler de ikiz seninkilet gibi🤗
416767 Oznur28- Allah şifa versin cnm benim yeğenim kalbi delik doğdu ufurum var dediler ayriyeten birde delik varmış 1yasindayken kontrolde biraz küçülmüş ama şuan 2 yaşında ve şuan 9 mm olmuş delik ve ameliyat demişlerdi 5 yaşında filan ameliyat olucak hiç aglamaması gerekiyor demiş doktoru ağladıkça delik buyuyormus ve çok huysuz bir bebek inşallah sizin. Kapanir
Asyah- Oznur28- bızım de var canım bebeklerin genelınde olur derler altı aydan sonraki donemlerde kapanır dediler bekliyoruz