Durukusunannesii Dün akşam mastit oldum ateşlendim cok kötü oldum bugünde 50 günlük bebeğim uyanmıyo hep halsiz gibi gözlerni arada acıyo uyuyo mıgırdanıyo oynadgm zaman ama uyanmıyo korkmaya başladım normalde böyle değil
Unknown Durukusunannesii Farklı bir ilaç içtin mi acaba ? Süte geçmiş olabilir mi ? Anormal bir durum seziyorsan doktora gitseniz iyi olur.
Durukusunannesii Emine_1245 yani uyanıyo suan uyandı mesela altını degstrdm suan uyanık ama 10-15 dk duruyo geri uyuyo uykudayken zor uyandrıyorum
Durukusunannesii Unknown Hayır içmedim hiçbşey uyanıyo 5-10 dk uyanık duruyo karnını doyuruyor geri uyuyo
Unknown Durukusunannesii Ateşini falan da bi kontrol edin. Bazen oğlumunda gün boyu uyuduğu olmuştu. Gelip gidip bakıyordum ama anormallik görmemiştim. Gözünüz üstünde olsun içinize sinmezse bi acile gösterirsiniz.
dln97 Durukusunannesii yanlış anlama başından geçmiş biri olarak soruyorum tam doyduğuna emin misin Şekeri düşüyor olabilir
Durukusunannesii Unknown Ateşi falanda yok Allah’a şükür ölçtüm ama mızmızlanmıyo normalde mızmızlanrdı olmadı götrcem bakalm